Запрошуємо до участі в Регіональному Форумі «Громада-Влада-Бізнес: стратегічний діалог».

Форум проводиться ІСАР "Єднання" спільно з БФ "Подільська громада" завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства» та підтримці Вінницької міської ради. До проведення Форуму долучається широке коло партнерських організацій.

Мета Форуму: створення платформи для комунікації та співпраці між громадськими та благодійними організаціями Вінниччини і представниками бізнесу, місцевої влади та громади.

Форум має стати майданчиком для налагодження партнерського діалогу між такими секторами громадянського суспільства, як влада, громада та бізнес. Орієнтовна кількість учасників – 300 осіб.

На Форум запрошені спікери та експерти – представники організацій громадянського суспільства, представники влади та соціально-відповідального бізнесу зі всієї України.

Захід включатиме в себе: вуличний університет, виставку провайдерів та ІГС, кейс «Успішні соціальні ініціативи», ток-шоу «Соціально-відповідальний бізнес: тренд чи необхідність?», публічні дискусії, печа-куча, гайд-парк з донорами, відбудеться нагородження ТОП – 10 соціально-відповідального бізнесу, виставка інфо-кубів, дитячий простір та ще багато різнопланових локацій.

В суботу у Вінниці відбудеться Open Air Форум «Громада-Влада-Бізнес"

Найяскравіші моменти, що передбачаються на Форумі:

  • У форматі печа-куча провайдери представлять свої ініціативи, можливості та послуги, які надають представникам громадських організацій, бізнесу, влади та активним мешканцям. Учасники: Український Католицький університет, Британська рада, програма "Активні громадяни", Консалтингова компанія «ДІЯти», Громадська ініціатива «ДивоВижні», Громадське об’єднання "Відкрите суспільство".
  • Відкрита дискусія на тему «Громада - Влада - Бізнес: хто це і які їхні ролі у суспільстві?», Володимир Воробей - директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks та співзасновник Pawillion Coworking у Львові, учасник Несторівської групи.
  • Марина Говорухіна дасть відповідь на питання, чому неприбутковим організаціям потрібен PR: «Як бути почутими? Класно попіарились! А що далі?...»
  • Юрій Филюк поділиться своїм досвідом щодо розвитку соціального підприємництва, соціальної відповідальності бізнесу та чому кожен мешканець повинен брати на себе відповідальність та участь за процвітання міста, як боротися з пасивністю міського середовища.
  • Ініціатива «Дивовижні» поділяться досвідом: Як одна маленька справа може змінити суспільство та світ? Як конкретними діями змінити на краще місто, в якому живеш? Як навіть одна пофарбована лавиця дає сигнал іншим про те, що в цій місцевості людям не байдуже, у якому вона стані? Як ремонт лавиці чи підїзду, ремонтує свідомість?
  • Публічна дискусія про роботу в малих громадах, як у сільській місцевості можна планувати та реалізовувати проекти ще яскравіші ніж у містах.
  • Дитячий простір, кожен учасник Форуму може відвідати захід разом зі своїми дітлашками, адже для них там буде організований спеціальний майданчик з різними майстер-класами та іграми.
  • Кінопростір від Сучасного українського кіно, СУК – це команда молодих кінематографістів та медійників, що вірить у Сучасне Українське Кіно. Прагнуть перетворити хаотичний кінематографічний процес в Україні на індустрію, що активно і цілеспрямовано розвивається та досягає нових рівнів естетичної і технічної якостей. Виступають як єдина платформа популяризації та підтримки молодих українських кінематографістів, аби дати їм шанс сказати своє кінослово.

Це опис лише декількох локацій, запрошуємо усіх активних вінничан до участі у Форумі, ми сподіваємось, що захід буде корисний кожному, хто відвідає! Для участі, потрібно заповнити онлайн форму або за тел.: 0432-67-20-96 або 097 61 311 51 Олена Данілова.

В суботу у Вінниці відбудеться Open Air Форум «Громада-Влада-Бізнес"

Форум проводиться ІСАР "Єднання" спільно з БФ "Подільська громада" завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства» та підтримці вінницької міської ради. До проведення Форуму долучається широке коло партнерських організацій: Корпус миру в Україні, Фонд "Східна Європа", "Територія мам", "Молодь Демократичного Альянсу", "Гармонія", "Об'єднання волонтерів Вінничини", "Дивовижні", "Подільська агенція регіонального розвитку", волонтаріат "Дружня Вінниця".



Переглядів: 3155
Поширень: 0