23 липня в зону АТО вирушив черговий гуманітарний вантаж, який готували волонтери за підтримки міської влади. Вже традиційно військовим повезли медикаменти, продукти харчування побутову хімію, різні смаколики та цигарки.

Вже довгий час вінницька мерія підтримує волонтері, які з дня у день з допомогою вінницьких підприємців та небайдужих людей збирають допомогу для українських військових, які зараз воюють на Сході.

Цього разу волонтери повезли допомогу у вигляді медичних засобів, побутової хімії та продуктів харчування: картопля, морква, буряк, цибуля, вода, хліб, консерви та різні смаколики. Також в основному волонтери передають ті речі і харчі, які замовляють їм військові.

«Ми збираємо допомогу по трохи від різних вінничан і в результаті ми повністю завантажуємо наш автомобіль. Я хочу подякувати вінничанам, які нам допомагають. Низький уклін їм не тільки від бійців, а й від дітей, від біженців, від людей, які знаходяться у скрутному стані», - сказав волонтер Андрій Нечипорук.

Вінницька мерія разом з волонтерами відправили на Схід черговий гуманітарний вантаж

«Цей вантаж піде в Луганську і Донецьку область. Ми з міркувань безпеки не можемо казати, куди саме він поїде, – каже в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов. – Вантаж сформований із медикаментів, продуктів та інших засобів, які час від часу потребують військові. Тому волонтери на чолі з Андрієм Нечипоруком і Благодійним фондом «Подільська громада» постійно тримають зв’язок із тими частинами, які в зоні АТО, щоб відправляти їм те, що необхідно». ​



Переглядів: 3653
Поширень: 0