7 серпня припинено діяльність чергових частин органів внутрішніх справ на залізницях та ліквідовано підрозділи міліції на транспорті – про це сьогодні на прес-конференції розповів начальник штабу обласної міліції Олександр Король.

Для забезпечення належної роботи на станціях «Вінниця», «Жмеринка», «Козятин» та «Вапнярка» створено лінійні пункти, до складу яких входять групи патрульної служби міліції. Вони забезпечуватимуть охорону громадського порядку на території залізничних вокзалів та оперативне реагування на звернення громадян.

- Прийняття заяв та звернень громадян про кримінальні правопорушення та інші події на залізничному транспорті здійснюватимуться черговими частинами міськрайвідділів міліції Вінниччини, – розповів Олександр Король. – З 10 серпня 2015 року у адміністративних приміщеннях залізничних вокзалів з 9.00 до 22.00 години буде проводитись щоденний прийом громадян дільничними інспекторами міліції.

На Вінниччині ліквідовано транспортну міліцію

Керівник штабу також розповів, що частина особового складу транспортної міліції вже призначена на посади в структурі управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області. Днями міліціонери встановили факт перевезення майже тонни м’ясної продукції потягом міжнародного сполучення «Кишинів-Москва».



Переглядів: 3952
Поширень: 0