Вже вдев’яте міський палац мистецтв спільно з громадської організацією «Вінницький Клуб Веселих та Найкмітливіших» проводитиме МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно, який за традицією проходитиме в день міста Вінниця.

Організатори фестивалю – виконком вінницької міської ради та ГО «Вінницький КВН» спільно з міським Палацом мистецтв за підтримки обласної державної адміністрації та обласної ради.

За словами Євгена Майданика, 9-й МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно стартує 21 серпня.

У п'ятницю вінничан запрошують на відкриття ХІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю

«Ми завжди долучаємо до фестивалю учасників із багатьох країн. Так, цьогоріч, близько 120 робіт з Нової Зеландії, Швейцарії, Австралії, Німеччини, Росії, США, Канади, Франції, Молдови, Італії та України надійшли до дирекції. Наразі, оргкомітет визначається з роботами, які увійдуть до конкурсної програми. А вже 21 серпня на площі біля Палацу мистецтв відбудеться Церемонія Відкриття кінофестивалю та показ конкурсних робіт», - повідомив директор міського Палацу мистецтв "Зоря" Євген Майданик.

У п'ятницю вінничан запрошують на відкриття ХІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю

За його словами, з 21 серпня до 6 вересня роботи можна буде переглянути: на сайті фестивалю, у кінотеатрі ім. Коцюбинського (перед сеансами) та на телеканалі ВДТ-6.

Цікавинкою стане те, що п’ятого вересня, під час святкування Дня міста буде працювати кінотрамвайчик. Там можна буде ознайомитись з історією фестивалю, його переможцями та гостями. Там же буде проходити автограф-сесія за участі акторів, що приїхали на цьогорічну Церемонію Нагородження.

У п'ятницю вінничан запрошують на відкриття ХІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю

У неділю, 6 вересня, на Майдані Незалежності відбудеться Церемонія Нагородження переможців IX МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно. Тож, всі бажаючі з 19:00 год. можуть подивитись кращі роботи фестивалю та отримати задоволення від виступів чудових акторів: Володимира Горянського, Руслани Писанки, Віктора Андрієнка, Василя Вірастюка, Анатолія Борсюка, Володимира Бистрякова, Марини Поплавської та команди КВН «Девчёнки из Житомира».

У п'ятницю вінничан запрошують на відкриття ХІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю

За традицією, переможці кінофестивалю будуть нагороджені «Золотим Літаючим Слоном», виготовленим генеральним спонсором фестивалю ювелірною компанією «Діадема» (автором призу є Григорій Дерун). Варто відмітити, що новий логотип – також авторська робота Григорія Деруна.



Переглядів: 3836
Поширень: 0