Протягом кількох тижнів всі бажаючі вінничани розмальовували невеличкі керамічні плитки, з яких художники нещодавно сформували панно. Нині його вже можна побачити біля арки Центрального парку. Повністю цей арт-обєкт буде створено до Дня міста.

Вінниця готується до відзначення свого Дня міста. Ще з липня в обласному центрі свторюються різні арт-об’єкти, які прикрашають вулиці, наповнюють їх колоритом та особливою атмосферою.

Наприкінці минулого місяця розпочалася робота над створенням панно «Українські візерунки», розміром якого 72 квадратних метри. Над ним працювало кілька тисяч вінничан, серед яких не лише професійні художники, люди зі сфери мистецтва, а й прості мешканці нашого міста, які вирішили зробити своє місто красивішим. Також долучилися до створення арт-об’єкту чимало дітлахів.

Кілька сотень вінничан долучилося до створення велетенського панно «Українські візерунки»

Загалом було розмальовано 3200 керамічних плиток. Нещодавно художник Володимир Ходак разом з іншими художниками виклали орнамент з цих плиток на стіні, що має довжину близько 18 метрів та 4 метри в висоту. Повністю цей арт-об’єкт буде створено до Дня міста. Тут ще планується встановити лавочку.

Проект здійснюється за ініціативи Вінницької міської ради.



Переглядів: 6024
Поширень: 0