28 серпня на  черговому засіданні сесії Вінницької міської ради депутати  присвоїли звання Почесного громадянина м. Вінниці Віктору Бронюку.

Одним із перших у порядку денному питань розглядався проект рішення Про присвоєння звання «Почесного громадянина м.Вінниця» - депутати підтримали кандидатуру відомого вінничанина, громадського діяча та волонтера Віктора Бронюка, яку рекомендувала комісія при виконкомі міської ради, що займається розглядом пропозицій про присвоєння цього звання.

Віктору Бронюку присвоєно звання Почесного громадянина м.Вінниця

Рішення депутатського корпусу в.о. міського голови Сергій Моргунов по завершенню сесії прокоментував так: «Віктор Бронюк, як справжній патріот міста та України, немало зробив в першу чергу не як музикант, а як волонтер, громадський діяч, голова правління Благодійного фонду «Подільська громада». Він багато зробив для впровадження інклюзивної освіти у Вінниці, маю на увазі ліфти для дітей з обмеженими можливостями у школах №№ 6 та 33. Віктор Бронюк неодноразово зі своїми колегами їздив в зону АТО, багато зробив для нашого госпіталю, і взагалі медичних закладів. Рішення комісією прийнято, депутати його підтримали, тому Віктора вже можна привітати з присвоєнням звання Почесний громадянин Вінниці».



Переглядів: 4678
Поширень: 0