28 серпня по вулиці Київській в одній з квартир багатоповерхівки стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримали 29-річна власниця квартири та її 31-річний знайомий.

До міського відділу міліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про госпіталізацію двох осіб з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок вибуху побутового газу.

29-річна власниця квартири попросила знайомого замінити впускний кран до газового лічильника на газовій трубі на кухні. Внаслідок порушення правил безпеки стався вибух газу.

В квартирі будинку "Набережного кварталу" вибухнув газ

В квартирі будинку "Набережного кварталу" вибухнув газ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Постраждалі двоє осіб направлені швидкою медичною допомогою у лікарню. Вибухом пошкоджено перестінок до квартири сусідів, балкон. Уламками балкону пошкоджено автомобілі, які були припарковані біля будинку.

В квартирі будинку "Набережного кварталу" вибухнув газ

Слідчим відділом міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Санкція даної статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі до 3 років.



Переглядів: 7502
Поширень: 0