Активісти Благодійного фонду «Подільська громада», волонтерська група на чолі з Андрієм Нечипоруком та мешканці міста продовжують надавати допомогу бійцям у зоні проведення АТО. Наприкінці тижня вони відправлять чотири позашляховика у підпорядкування особового складу військових підрозділів Збройних Сил України. Перед від’їздом автомобілі будуть стояти на майдані Незалежності, і всі вінничани зможуть ними передати військовим продукти, засоби гігієни, смаколики та інші речі.

Сьогодні автомобілі для військових проходять останню підготовку до від’їзду. Працівники КП «Вінницька транспортна компанія» їх фарбують, і днями вони будуть повністю готовими для поїздки. Перед цим автівки пройшли техогляд, їх відремонтували, замінили мастило та заправили пальним. Це все виконувалось за фінансової підтримки Вінницької міської ради, колективу ПАТ «Вінницького олійножирового комбінату» (керівник Чаленко Дмитро), ПАТ «Ремтехсельмаш» (керівник Мельник Павло), Віктора Бронюка та Олександра Білозора.

Виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський розповів, що автомобілі завжди потрібні в зоні бойових дій. Тому волонтери час від часу намагаються відправити військовим транспортні засоби. «Цього разу автомобіль УАЗ передав вінничанин Максим Мартинюк, автомобіль «Нива» - колектив ТОВ «Вінницьке АТП-10556» та його керівник Андрій Дмитрук, автомобіль Хюндай ми придбали за кошти вінничан, які перераховували допомогу при оплаті комунальних послуг та надавали допомогу безпосередньо на рахунок фонду «Подільська громада», а автомобіль Мітсубісі Паджеро придбано за підтримки мешканців Старого міста, громадської ініціативи «Я люблю Старе місто» і КУП «ЕкоВін». Нажаль, фінансування придбання останнього автомобіля залишається ще частково відкритим, а тому якщо є серед вінничан ті, хто може допомогти, - будемо вельми вдячні», - сказав Андрій Дручинський.

автомобіль УАЗ передав вінничанин Максим Мартинюк

автомобіль Хюндай ми придбали за кошти вінничан, які перераховували допомогу при оплаті комунальних послуг та надавали допомогу безпосередньо на рахунок фонду «Подільська громада»

автомобіль Мітсубісі Паджеро придбано за підтримки мешканців Старого міста, громадської ініціативи «Я люблю Старе місто» і КУП «ЕкоВін»Андрій Дручинський

Окрім автомобілів наші бійці чекають на продукти харчування, одяг, взуття, медикаменти та інші важливі речі для щоденного виконання службових обов’язків. «Нажаль, питання щоденного забезпечення залишається актуальним, і бійці усіх підрозділів говорять, що понижується активність волонтерських організацій. Саме тому звертаємось до усіх небайдужих вінничан, які мають можливість допомогти елементарними речами (сигарети, тушонка, чай, кава, носки, футболки, протизастудні медикаменти, засоби особистої гігієни, інші побутові речі) надати цю допомогу активістам та волонтерам нашого фонду Подільська громада, і ми передамо привіт він вінничан бійцям в зону проведення АТО», - каже Андрій Дручинський.

Допомогу можна буде передати 11 вересня на майдані Незалежності (площа біля Вінницької міської ради) біля військових автомобілів, які будуть стояти та збирати допомогу в п’ятницю з 10:00 до 16:00. Контактна особа: боєць, ветеран АТО, активіст фонду Андрій, позивний «Дикий» - 068-519-88-12.​



Переглядів: 3882
Поширень: 0