Сьогодні з Вінниці відправили черговий гуманітарний вантаж у зону АТО. Цього разу нашим військовим передали чотири автомобілі: УАЗ, «Нива», Хюндай та Мітсубісі Паджеро. А також – продукти харчування, воду, засоби гігієни тощо, які, в тому числі, небайдужі вінничани приносили протягом дня на майдан Незалежності для захисників нашої держави.

Вінничани продовжують збирати гуманітарні вантажі та передавати кошти на допомогу нашим військовим. 11 вересня з Вінниці відправили чергову допомогу для наших захисників. На Схід поїхали автомобілі, якими опікувались активісти Благодійного фонду «Подільська громада» та волонтерська група на чолі з Андрієм Нечипоруком.

«Сьогодні з Вінниці передаємо у зону АТО чотири автомобілі, які залишаться там для потреб військових, а також продукти харчування, воду тощо. Їдуть наші волонтери, Андрій Нечипорук і Андрій Дручинський, та ще близько 20 людей. Вони доставлять гуманітарний вантаж у різні частини на Сході, і це не обовязково вінницькі підрозділи, але у них обовязково служать вінничани», – каже в.о. міського голови Сергій Моргунов.

З Вінниці на Схід відправили чотири автомобілі для наших захисників

У зону АТО поїхав автомобіль УАЗ, який передав вінничанин Максим Мартинюк. Від колективу ТОВ «Вінницьке АТП-10556» та його керівника Андрія Дмитрука відправили на Схід авто «Нива». Також – автомобіль Хюндай, придбаний за кошти вінничан, які перераховували допомогу при оплаті комунальних послуг та надавали допомогу безпосередньо на рахунок фонду «Подільська громада». Та автомобіль Мітсубісі Паджеро, придбаний за підтримки мешканців Старого міста, громадської ініціативи «Я люблю Старе місто» і КУП «ЕкоВін».

З Вінниці на Схід відправили чотири автомобілі для наших захисників

У підготовці автомобілів до відправки взяли участь працівники КП «Вінницька транспортна компанія», які пофарбували ці машини. Техоглядом, ремонтом, заміною мастила та заправкою пальним спільними зусиллями займалися: Вінницька міська рада, колектив ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» (керівник Чаленко Дмитро), ПАТ «Ремтехсельмаш» (керівник Мельник Павло), Віктор Бронюк та Олександр Білозор.

Ці та ще чотири автомобілі були заповнені гуманітарною допомогою, яку, в тому числі, сьогодні протягом дня приносили небайдужі віннчиани на майдан Незалежності.

З Вінниці на Схід відправили чотири автомобілі для наших захисників

«Загалом на Схід сьогодні поїде вісім авто, загружені гуманітарним вантажем, чотири з них залишиться там. Веземо тосол, необхідний для заправки, медикаменти, одяг, взуття, продукти харчування. Це все ті речі, які передавали небайдужі вінничани, організації, установи. Ця допомога для хлопців є дуже важливою», – каже виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський.

«За останні дні небайдужі вінничани приносили чимало допомоги, у тому числі й хороші якісні біноклі, як і зараз. От сьогодні прийшла жінка, принесла бінокль і каже, що він у неї лежить в дома, а вона дуже хоче, щоб він врятував хоч комусь життя», – розповів Віктор Бронюк.



Переглядів: 5117
Поширень: 0