Дружина Президента отримала подарунок у вигляді «Серця України», зроблений вихованцями вінницького дошкільного навчального закладу №74 «Сонечко».

Під час акції із започаткування бібліотеки у дитячому садочку діти просили представників Фонду передати Марині Порошенко подарунок, зроблений особисто для неї, – «Серце України». Дружина Президента України вже отримала витвір вінницьких дітей.

«Для мене «Серце України» - це, в першу чергу, - діти. У цьому витворі тісно переплетені дитячі мрії та щира любов. Я це відчуваю і безмежно вдячна Вам! Пишаюсь нашими юними українцями!», - сказала Голова Фонду Марина Порошенко.

Марина Порошенко отримала «Серце України», зроблене руками дітей Вінниччини

Нагадаємо, за сприянням Дружини Президента до нового навчального року Фонд Порошенка започаткував бібліотеку у вінницькому дошкільному навчальному закладі №74 «Сонечко». Ініціатива реалізована в рамках благодійної програми «З теплом у серці».

Для новоствореної бібліотеки представники Фонду передали навчальну й методичну літературу, а також казки як українських, так і світових авторів. Ці книги допоможуть дітям підготуватися до школи та пізнати ази іноземних мов



Переглядів: 5063
Поширень: 0