З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек Фонд Порошенка передав вінницькій центральній бібліотеці для дітей та юнацтва комплект книг. Ініціатива стала продовженням благодійної програми «З теплом у серці», започаткованої Дружиною Президента України Мариною Порошенко.

Для бібліотеки представники Фонду передали сучасні українські книжки, призначені для дітей різної вікової категорії. «Надзвичайно важливо привчати дітей до інтелектуальної, повчальної та насиченої образами української книги. Ми, українці, маємо знати культуру рідного краю, любити свою країну й пишатися нею», - прокоментувала заступник виконавчого директора «Фонду Порошенка» Людмила Яценко.

«Свято бібліотеки об’єднує усіх. Кожен починав свою стежку в доросле життя з книжки, якою була азбука. Вона відкривала перед нами ворота у ще незрозумілий, але цікавий світ. Ми колись мали славу країни, що читає чи не найбільше в світі. І сьогодні наше завдання – не лише зберегти її, а й примножити», - сказав заступник Вінницького міського голови Андрій Рева.

Фонд Порошенка передав літературу вінницькій дитячій бібліотеці

Директор Вінницької Централізованої бібліотечної системи Ірина Івасюк подякувала Марині Порошенко за піклування про дітей та тісну співпрацю з Фондом: «Ми співпрацюємо з Фондом Порошенка вже не один рік в питаннях забезпечення вінницьких бібліотек літературою й технічними засобами. Перший комп’ютер, що з’явився у центральній бібліотеці з усіх 17 бібліотек міста, був подарований саме Фондом Порошенка», - сказала Івасюк.

Подаровані Фондом книжки також були представлені у новому для Вінниці проекті «Вінниціанський «Book-ярмарок» - заході просвітницького характеру для поляризації української літератури.

Фонд Порошенка передав літературу вінницькій дитячій бібліотеці

Нагадаємо, за сприянням Дружини Президента до нового навчального року Фонд Порошенка започаткував бібліотеку у вінницькому дошкільному навчальному закладі №74 «Сонечко». Ініціатива реалізована в рамках благодійної програми «З теплом у серці».



Переглядів: 5170
Поширень: 0