15 жовтня у залі засідань міської ради з нагоди свого професійного свята приймали вітання працівників харчової промисловості. Вони отримали грамоти, грошові премії та квіти.

Щорічно у третю неділю жовтня в Україні відзначають День працівників харчової промисловості. Під час чергового засідання виконавчого комітету в.о. міського голови Сергій Моргунов та його заступник Галина Якубович спеціалістам цієї сфери вручили грамоти та грошові премії.

«Вінницька область по своїй суті більш аграрна, і саме переробна харчова промисловість вважається сьогодні у нас локомотивом всієї промисловості в цілому по області та по місту зокрема. Сьогодні в місті працює 10 підприємств, які займаються виробництвом продуктів харчування. Це досить потужні підприємства, які експортують свою продукцію в країни Євросоюзу і всього світу. Наприклад, компанія «ViOil», яка виготовляє 4% світового обсягу олії.

Сьогодні вітання з нагоди професійного свята приймали представники харчової промисловості

Інші підприємства не відстають в цьому відношенні. Тому дуже приємно, що всі підприємства вдосконалюються, а завданням влади є створення належних умов для їх подальшого розвитку. Тож, я вітаю всіх 6 тисяч вінничан, які працюють на вінницьких підприємствах харчової промисловості. Бажаю всім миру, злагоди, благополуччя, оптимізму, і щоб вам ваша робота приносила задоволення і гідну оплату праці», – каже в.о. міського голови Сергій Моргунов.

Довідка

Харчова промисловість міста складається з – 10 великих підприємств, які виробляють майже 37% загального обсягу промислової продукції. Чисельність працюючих майже 6 тис. чоловік. За вісім місяців 2015 року збільшили обсяги виробництва підприємства ВП «Вінницяхліб» ПАТ «Концерн Хлібпром», ПрАТ «Вінницький завод фруктових концентратів та вин», ТОВ Підприємство «АВІС».

В поточному році продовжуються роботи по будівництву ІV черги ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика»; прибудові до котельні з утилізації відходів від переробки олійних культур ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат», майже кожне підприємство здійснює технічне переоснащення своїх потужностей.



Переглядів: 6332
Поширень: 0