Сьогодні в обласному управлінні внутрішніх справ голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій та т.в.о. начальника УМВС Сергій Кримчук вручили державні нагороди бійцям добровольчих батальйонів Нацгвардії.

На урочистостях були присутні керівники вінницької міліції, рідні бійців, представники ЗМІ.

Указом Президента України 22 наших земляка відзначені медаллю «Захиснику України».

Президент відзначив 22 вінничан медалями "Захиснику України"

Розпочав зустріч т.в.о. начальника УМВС полковник міліції Сергій Кримчук, який оголосив приємну місію – за дорученням Президента України нагородження патріотів, які захищали кордони України від ворога.

Очільник області Валерій Коровій наголосив на величезній місії для порятунку країни добровольців, волонтерів які за фактичної відсутності боєздатної армії першими підставили плече.

- За цих півтора року ми маємо абсолютно іншу армію в якісному плані, фактично з нуля – сказав Валерій Коровій. - З одного боку відчувається почуття гордості за те, що зроблено в країні, а з іншого – почуття смутку, бо скільки було втрачено життів

Президент відзначив 22 вінничан медалями "Захиснику України"

Один із нагороджених - доброволець батальйону «Донбас» Іван Ребар, який пройшов Майдан і воював в найгарячіших точках з самого початку антитерористичної операції. Він брав участь в боях за Краматорська, Слов’янськ, Курахово, пройшов пекло так званого «Іловайського котла».

Президент відзначив 22 вінничан медалями "Захиснику України"

Зараз Іван Ребар демобілізований, але, як волонтер, активно допомагає побратимам, котрі захищають Україну.



Переглядів: 3381
Поширень: 0