Сьогодні, 22 жовтня, в приміщенні облдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня
працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України.

Кращих представників та колективи автомобільної і дорожньої галузей області нагородили Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, Вінницької міської ради, Вінницької обласної громадської організації “Асоціації автомобільних перевезень”, а також грамотами та нагрудними знаками Федерації професійних спілок Вінницької області.

У Вінниці відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня автомобіліста та дорожника

«Дороги в будь-якій державі - це показник модернізації життя та оновлення країни. В нас досить багато роботи в цьому напрямку, адже, на жаль, дороги Вінниччини не схожі на європейські магістралі. Хочу відзначити, що Верховною Радою України розглядається три законопроекти, які регламентують питання передачі доріг загального користування місцевого рівня на обласний. Якщо ці закони будуть прийняті і дороги буде передано на місцевий рівень, то на їх утримання надаватиметься відповідний ресурс», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник.

У Вінниці відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня автомобіліста та дорожника

Посадовець також зазначив, що сьогодні відповідно до розподілу ресурсу обласна служба автомобільних доріг має на утриманні 9,5 тис. км. 

У Вінниці відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня автомобіліста та дорожника

«Якщо відповідний ресурс буде надходити до Вінниччини, то ми зможемо забезпечити належний стан доріг у Вінницькій області і суттєво покращити всі напрямки життєдіяльності, в тому числі питання пасажироперевезень та вантажоперевезень. Досить серйозним питанням є проблематика автоперевезень ваговим транспортом. Тому ми керівників підприємств націлюємо на те, що в цьому напрямку нас очікують також суттєві зміни. Ми налаштовані на європейський напрямок розвитку. Прикладом такої роботи буде служити м. Вінниця», - підкреслив Василь Броварник.



Переглядів: 4731
Поширень: 0