Сьогодні, 25 жовтня, у день виборів до органів місцевого самоврядування, в.о. міського голови Сергій Моргунов віддав свій голос на виборчій дільниці, яка розташована у приміщенні школи №36. У час його голосування було досить багато людей, тож Сергій Моргунов з дружиною певний час стояли в черзі за бюлетенями.

«Я очікую, що вінничани підтримають європейський розвиток міста Вінниці. А в цілому, якщо говорити про місцеві вибори, то я очікую, що люди в Україні виберуть таких людей, які будуть професіоналами своєї справи і займатимуться розвитком місцевого самоврядування і децентралізацією на місцевому рівні. Думаю, що у представників нового складу міської ради має бути спільне завдання – працювати на територіальну громаду і робити це в режимі діалогу та обговорення тих чи інших програм, які направлені на розвиток міста Вінниці як сучасного, комфортного, європейського міста», – каже Сергій Моргунов.

Сергій Моргунов висловив сподівання, що обрані вінничанами представники місцевого самоврядування працюватимуть на розвиток міста

Щодо Вінницької обласної ради, то Сергій Моргунов сподівається, що у ній теж буде сформована більшість, щоб приймати якісні рішення для проведення реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади і реалізації закону про добровільне об’єднання територіальних громад.



Переглядів: 6070
Поширень: 0