Дмитро Філіпчук спростовує свої звинувачення на адресу директора «Геосистеми» Віктора Малова

Профспілковий лідер Дмитро Філіпчук спростував інформацію, поширену від його імені, про нібито підтримку рішень Держгеокадастру у претензіях до колишнього керівника держпідприємства «Геосистема».

Його слова були вирвані з контексту, через що був спотворений початковий їхній зміст.

«Єдине що з усього записаного журналістами за мною правда, так це те, що директор обіцяв робітникам виплатити по 5000 грн. І не виконав своєї обіцянки. Але я вже отримав гарантії, що гроші будуть виплачені й інтереси трудового колективу будуть повністю враховані», - йдеться у заяві, розісланій Всеукраїнським об'єднанням профспілок «Демократичні профспілки України», яке очолює Дмитро Філіпчук.

Його позиція та підтримка Віктора Малова, а також всього колективу «Геосистеми» в їх боротьбі залишаються незмінними.

«Разом ми зможемо домогтися, щоб флагман вітчизняної геодезії – держпідприємство «Геосистема» очолював гідний керівник і патріот - Віктор Малов», - впевнений Дмитро Філіпчук.

Нагадаємо, раніше ми повідмоляли:

Дмитро Філіпчук, який виступав на боці трудового колективу вінницького держпідприємства «Геосистема» і підтримував його в боротьбі проти зміни керівника, розчарований тим, як повернулись події на підприємстві.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук.

«Я ознайомився з ситуацією на «Геосистемі» і був шокований тим, наскільки низькі зарплати на підприємстві, в той час як люди тяжко працюють. Директор, який звернувся до мене - Віктор Малов - запевнив, що намагається поліпшити ситуацію, і вже багато зроблено, але тепер столичні чиновники призначають якогось «рішалу». Звичайно, я не міг залишитися осторонь», - пише він.

Дмитро Філіпчук допомагав вінничанам в організації протестів, надавав юридичні консультації, проте потім почав ловити Віктора Малова на нечесній грі.

«І добре б він  лише не заплатив мені гонорар і внесок на розвиток моєї  профспілки, як це було обумовлено - так він не підвищив зарплати трудящим! Хоча твердо обіцяв видати з особистих грошей по 5000 грн усім, хто його підтримає. Тепер він умовляє мене цього не говорити і робить вигляд, що такі домовленості - плід моєї фантазії», - пише профспілковий лідер.

Саме порушені домовленості перед трудовим колективом змусили його надати ситуації розголосу - він сподівається, що Віктор Малов виконає свою обіцянку та виплатить людям обіцяну допомогу. В іншому випадку він має намір розірвати всі стосунки з керівництвом «Геосистеми».

«Несподівано для себе приходжу до думки, що, напевно, не так вже й не правий голова Держкадастру, який намагається Малова зняти. Адже людина, яка не тримає слова й обманює своїх людей - точно не кращий керівник!», - пише Дмитро Філіпчук.

Київський профспілковий лідер розчарувався у вінницьких керівниках «Геосистеми»

 



Переглядів: 2308
Поширень: 0