Сьогодні у Вінниці представники «Вінницької Європейської Стратегії» та «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», які йшли на вибори до міської ради і отримали спільно більшість у Вінницькій міській раді (за даними паралельного підрахунку голосів), зібрались, щоб підтвердити свої наміри продовжити командну роботу заради розвитку Вінниці.

Володимир Гройсман, Вінницький міський голова з 2006 по 2014 роки, а нині Голова Верховної Ради – подякував своїм колегам за активну роботу і в попередні роки, і в період виборчої кампанії.

«Ми отримали більшість у міській раді, ми отримали перший результат по Вінницькій області, ми отримали переконливий результат у першому турі кандидата на посаду міського голови. Найголовніше – ми залишаємося командою. Окремо хочу подякувати Сергію Моргунову – справжньому лідеру нашої команди, який у надзвичайно важкий час взяв на себе відповідальність і здобув значну підтримку вінничан. У першому турі ми отримали абсолютно чесне лідерство, і в другому турі ми маємо боротись за переконливу перемогу. Це дуже важливо, бо довіра вінничан є мандатом на продовження курсу розвитку нашого рідного міста. І тоді це буде справжня перемога Вінниці», - заявив Володимир Гройсман.

Учасники зустрічі, які на сьогодні представляють дві найбільш впливові політичні сили у місті,  однозначно підтримали кандидатуру Сергія Моргунова на виборах міського голови у другому турі.

Учасники зустрічі однозначно підтримали кандидатуру Сергія Моргунова на виборах міського голови у другому турі

«Я хочу подякувати вам за те, що ви справжні бійці, справжні люди, які готові брати на себе відповідальність. Учора на сесії я сказав, що 10 років спільної роботи – це рух вперед, і розвиток Вінниці і регіону тільки завдяки командному підходу до роботи. Я думаю, що це приклад для усієї України, - переконаний Сергій Моргунов. - Ми не можемо допустити, щоб місто знову повернулось до того, що ми мали десятиліття тому – темінь, бруд, розбиті дороги. Тому важливо, щоб на вибори прийшли ті, кому не байдуже, що буде з Вінницею».

Партії-лідери виборів у Вінниці закликають вінничан прийти на виборчі дільниці 15 листопада

На зустрічі був присутній і голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, який протягом декількох років теж працював у Вінницькій міській раді.

«Та колосальна робота, яка була проведена спільно, має бути викристалізувана у чіткий конкретний результат. Міський голова має отримати повноцінний мандат від вінничан, щоб рухатися вперед і робити ті перетворення, які дуже потрібні для Вінниці і в цілому Вінницької області. Тому що Вінниця – це локомотив», - зазначив Валерій Коровій.

15 листопада у Вінниці та в 26 містах України пройде другий тур виборів міських голів. Присутні на зустрічі закликали вінничан проявити справжній патріотизм і підтримати подальший розвиток міста на цих виборах.

 



Переглядів: 6348
Поширень: 0