Активна молодь Вінниці вирішила провести комплекс заходів «#ВінницяГолосує» для того, щоб вінничани стали активними виборцями. У його рамках відбудеться конкурс «Твій голос вирішує ВСЕ», в якому можна виграти iPhone 5S, карти пам'яті на 32 Gb, білети у кінотеатр, проїзні квитки, сертифікати на вечерю у ресторані, гру в боулінг тощо. Також буде конкурс «Битва університетів», в рамках якого вищий навчальний заклад, студенти якого були найактивнішими на виборах 15 листопада, отримає приз – Сертифікат на 10000 грн.

Незважаючи на те, що молодь завжди виступає рушійною силою, юнаки та дівчата чомусь не досить активно беруть участь у виборах. Тому молоді люди, яким небайдужий майбутній розвиток міста, вирішили викорінити байдужість та закликати молодь проголосувати на виборах.

«Наша ціль – викорінити байдужість та закликати молодь проголосувати на виборах. Ми не агітуємо за жодного із кандидатів. Кому віддати свій голос – справа кожного, проте віддати його просто необхідно», – розповідає один із організаторів кампанії Ігор Цигвінцев.

Тож, молоді люди хочуть провести масштабну інформаційну просвітницьку кампанію, покликану дати відповіді на запитання: навіщо голосувати, чому кожен голос має значення і як його захистити. Також вони проведуть два конкурси. Перший з них – «Твій голос вирішує ВСЕ» – це однин із мотиваційних заходів, організованих в рамках інформаційної кампанії «#ВінницяГолосує». Його мета – закликати молодь проголосувати на виборах. У розіграші можуть брати участь усі люди віком від 18 до 35 років, які є жителями м. Вінниці.

У день виборів, 15 листопада, вінничани можуть виграти один з трьох телефонів iPhone 5S та багато інших подарунків

Для участі у ньому необхідно зробити репост головної новини спільноти #ВінницяГолосує собі на сторінку. Прийти на вибори 15 листопада 2015 року. Сфотографуватись на виборчій дільниці та розмістити фото у спільноті #ВінницяГолосує в альбомі свого навчального закладу (для студентів) або у альбомі «Інші учасники» (для усіх інших). Розмістити фото у себе на сторінці.

15 листопада 2015 року кожні 15 хвилин між учасниками конкурсу будуть розігруватись такі призи: 3 iPhone 5S, 8 карт пам'яті на 32 Gb, 5 стильних датованих щоденників, 12 білетів у кінотеатр, 5 проїзних квитків, 5 поповнень мобільного рахунку на 100 грн. А також – 3 сертифікати на гру у боулінг, 2 сертифікати на вечерю у ресторані «Мафія» та 3 подарункових сертифікати на купівлю товарів у магазинах міста.

Другий конкурс називається «Битва університетів». Його суть полягає у тому, щоб визначити вищий навчальний заклад, студенти якого були найактивнішими на виборах 15 листопада. Адміністрація ВНЗ-переможця на чолі із представниками студентського самоврядування отримають приз – сертифікат на 10000 грн. Переможець визначається за кількістю студентів, які взяли участь у голосуванні та завантажили своє фото у альбом спільноти #ВінницяГолосує.

Спонсорами інформаційної кампанії виступають підприємства, кав’ярні та розважальні центри міста.



Переглядів: 4521
Поширень: 0