16 листопада, вперше у Вінниці,  за  підтримки  народного депутата України Сергія Кудлаєнка, відбулось публічне обговорення пропозицій  до  законопроекту  №3357 щодо податкової лібералізації.

До дискусії, яка проходила у форматі: запитання-відповідь, пропозиція – погодження,  були запрошені  представники ОДА, Асоціації платників податків та  ГУ ДФС Вінниччини,  а також  громадські  експерти ДФС та  Міністерства економічного розвитку України.

Сергій Кудлаєнко співпрацює з  ГО різних напрямків діяльності, в тому числі і з бізнес-спільнотою Вінниччини. На заході було підписано Меморандум про продовження такої  роботи в майбутньому.

Сергій Кудлаєнко відкрив дискусійну платформу обговорення законопроектів

"Новий законопроект пропонує принципові зміни: спрощення адміністрування, зниження ставки базової ставки  податку  до 15%, а також заходи по деофшоризації економіки. Жвава дискусія і безліч пропозицій від підприємців показує бажання людей спілкуватись із владою, готовність спільно вирішувати проблеми,"  -   повідомив  парламентар.

Сергій Кудлаєнко відкрив дискусійну платформу обговорення законопроектів

"Напередодні  ухвалення  Бюджету 2016, пріоритетом №1 є прийняття   досконалих  податкових  законів, - пояснив Сергій Кудлаєнко, - краще бути активними під час  підготовки законопроектів, а не відволікатись на податкові майдани ,  вносити сотні правок і втрачати такий дорогий для бізнесу час".

"Важливо  повернути податкову систему і бізнес в поле довіри,   не душити  підприємців, а дати  їм можливість  заробити і дослухатись до  їх пропозицій,"  - зазначив Сергій Кудлаєнко.

Сергій Кудлаєнко відкрив дискусійну платформу обговорення законопроектів

"Лібералізація податків – це реформа майбутнього і  вона  повинна  бути  якісною, тому практику широкого обговорення законопроектів із громадськістю  потрібно поширювати  і ми будемо це робити на всіх рівнях,"  - відзначив  народний депутат.



Переглядів: 4727
Поширень: 0