На ІV Форумі розвитку громадянського суспільства «Змінити себе, щоб змінити країну» Вінницька обласна громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями „Гармонія” здобула перемогу та отримала нагороду за кращу історію успіху організаційного розвитку. Про це повідомила голова громадського об’єднання Раїса Панасюк.

«Кожна організація подавала свою історію успіху за рік, але як організаційний розвиток, тобто як кожна ГО розвивають свою організацію і людей, які працюють там. Хочу наголосити, колектив гармонії – це громада м.Вінниці тому, що будь-які заходи є успішними коли об’єднуємо зусилля. Ми досягли такого результату, тому що працюємо в одній команді: влада, громада, бізнес і засоби масової інформації. Лише за таких умов робляться гарні справи, реалізуються хороші програми, життя робиться кращим, комфортнішим та безпечним. «Головне завдання над яким працює «Гармонія» з 2002 року, доступність до всього. До послуг, різних сфер життя та інформації», - підкреслила Раїса Панасюк.

«Історія успіху» вінницької «Гармонії» визнана найкращою серед громадських організацій України

Форум розвитку громадянського суспільства «Змінити себе, щоб змінити країну» проходив у Києві. Захід об’єднав понад 1000 учасників зі всієї України (включаючи окуповані території та зону проведення АТО), а також Словаччини, Польщі, Швеції, Німеччини, Франції, Угорщини, Великобританії, Канади та США.



Переглядів: 3804
Поширень: 0