26 листопада до поліції звернувся 32-річний житель Хмільника з заявою про викрадення автомобіля «Шкода октавія». Невідомі особи заволоділи автомобілем, пошкодивши замок на гаражі. У автомобіля були відсутні крила, капот та задня ліва дверка.

Як розповів керівник Хмільницького відділу поліції Володимир Канюка, з записів камер відеоспостереження поліцейські встановили, що автомобіль перебуває в місті, орієнтування про угон було передано всім патрулям поліції. Оперативне розкриття цього злочину стало можливим лише завдяки активній участі місцевих мешканців. Саме вони повідомили про місцезнаходження автомобіля та допомогли працівникам поліції затримати зловмисників.

Ними виявились 47-річний хмельничанин та 25-річний житель Київської області. Чоловіки вже потрапляли в поле зору поліції. В ході перевірки стало відомо, що вони причетні ще до чотирьох аналогічних правопорушень.

Зараз зловмисники затримані в процесуальному порядку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 12 років з конфіскацією майна або без такої.



Переглядів: 3631
Поширень: 0