3 грудня з Вінниці на Схід рушив черговий вантаж, зібраний волонтерами, підприємцями та просто небайдужими вінничанами. Окрім продуктів харчування та теплого одягу до бійців поїхала машина швидкої допомоги, яку волонтери відремонтували з допомогою однієї із приватних структур.

Сьогодні до вінничан-бійців АТО рушили дві машини швидкої допомоги завантажені необхідними зимовими речами – теплим одягом, взуттям, гумою для колес. Також для військових зібрано продукти харчування, засоби гігієни і миючі засоби. Гуманітарний вантаж готувала волонтерська організація Андрія Нечипорука, яка вже другий рік допомагає нашим хлопцям та здійснила більше 50 поїздок. Міська рада постійно співпрацює з цією організацією та забезпечує пальним.

«З кожним разом все важче і важче збирати вантаж. Війна людей вже стомила, але є ще небайдужі, яким щирий уклін. Сьогодні ми відправляємо швидку допомогу, яка перебувала в капітальному ремонті. Ми її подарували рік тому в Пєски, вона вивезла та спасла багато людей. А забрали її місяць тому, бо вже була «на колінах». Після капремонту знову їде на Схід, - розповідає Андрій Нечипорук. – Велика подяка міській раді, яка завжди допомагає і пальним, і продуктами, і побутовою хімією. Тут ми відчуємо повне розуміння». Якщо в когось є можливість допомогти бійцям, з Андрієм Нечипоруком можна зв’язатися через соцмережу Фейсбук, там вказані і контактні телефони волонтера.

До бійців на Схід відправлено відремонтовану машину швидкої допомоги та зимові речі

«Нажаль військові дії на Cході країни продовжуються, незважаючи на те, що оголошено перемир’я. Ми, як завжди, по можливості допомагаємо нашим хлопцям, - каже секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський. - Найближчим часом планується ще декілька поїздок з іншими громадськими організаціями, яких ми підтримуємо».

Гуманітарний вантаж буде розвезено у сім точок, у першу з них він прибуде вже завтра зранку.



Переглядів: 4348
Поширень: 0