Вже традиційно, до Нового року вінницька малеча отримує солодкі новорічні подарунки. 18 грудня кілька фур з цукерками відправилися з кондитерської фабрики, що по вул. Липовецькій до дітвори. Солодощі повезли у дитячі садки, школи та інші навчально-виховні установи, де їх роздадуть хлопчикам та дівчаткам.

Кілька років поспіль напередодні новорічних свят маленьких вінничан вітають солодощами. Це спільна акція міської влади та Благодійного фонду Порошенка. З кожним роком кількість подарунків зростає. Так, у минулому році їх було 46 тисяч, у цьому – вже 49,2 тисячі.

Сьогодні майже 50 тисяч солодких подарунків помічники Святого Миколая повезли до маленьких вінничан

Ці подарунки до Нового року отримують усі діти молодшого шкільного віку (1-4 класи), вихованці дитячих садочків, малюки, які знаходяться на обліку в лікувальних закладах. А також – діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинились у складних життєвих обставинах, вихованці соціальних закладів, реабілітаційних центрів тощо.

Наразі, перші фури з солодощами разом з помічниками Святого Миколая вже виїхали з кондитерської фабрики. Разом з дітьми їх проводжав до інших маленьких адресатів Вінницький міський голова Сергій Моргунов та народний депутат України Олексій Порошенко.

Сьогодні майже 50 тисяч солодких подарунків помічники Святого Миколая повезли до маленьких вінничан

«У цьому році 49 тисяч дітей отримають солодкі подарунки. Це не лише дітлахи, які навчаються в молодших класах, а й ті, хто лікується в лікарнях, хлопчики та дівчатка, які опинились у складних життєвих обставинах, діти-сироти, – каже Сергій Моргунов. – Тож, я бажаю дітлахам здоров’я, здійснення мрій, успіхів у навчанні». Також Сергій Моргунов запросив дітей на відкриття резиденції Дідуся Мороза та головної ялинки, яке відбудеться завтра.

Сьогодні майже 50 тисяч солодких подарунків помічники Святого Миколая повезли до маленьких вінничан

«Бажаю, щоб ви радували своїх батьків, добре навчалися, щоб ви зростали у процвітаючій та щасливій країні. Мені дуже приємно бути помічником Святого Микола і допомагати дітям приносити радість та подарунки. Це щорічна акція, яку ми проводимо спільно з адміністрацією міста», – зазначив Олексій Порошенко.



Переглядів: 4755
Поширень: 0