Сьогодні вінничани відправили військовим на Схід черговий гуманітарний вантаж. Збирали всім миром – підприємці, школярі, громадські та волонтерські організації, департаменти та відділи міської ради, квартальні комітети, мешканці сусідніх районних центрів тощо. В результаті до наших захисників відправлено більше шести тон необхідних речей, продуктів та побутових засобів.

До Нового року вінничани зібрали воїнам не простий вантаж. До нього увійшло все: від їжі до одягу та технічних засобів. Серед продуктів харчування окрім звичних консервів, макаронів, печива та цукерків, волонтери повезли серед іншого заморожене м’ясо, концентрований борщ, домашню випічку, сушені фрукти, соки та фруктові концентрати.

Теплі речі, багато продуктів харчування, печиво, листи та малюнки від школярів вирушили сьогодні в зону АТО

Вінницькі школярі передали військовим банери-привітання з Новим роком, малюнки, листи, вітальні листівки та печиво, а квартальні комітети зібрали 20 посилок із продуктами та салатами.

З одягу військовим відправили теплу білизну, зимову форму, шкарпетки, рукавиці та теплі устілки. Серед іншого до гуманітарного вантажу увійшли нетбук, телевізор, радіостанції, акумулятори, зарядні пристрої, батарейки, бензопила, запчастини для автомобілів, пральний порошок, мило, медичні засоби та інше.

Теплі речі, багато продуктів харчування, печиво, листи та малюнки від школярів вирушили сьогодні в зону АТО

Особливим подарунком для воїнів стане метрова новорічна ялинка від ГО «Гармонія». Вона виготовлена із паперових кругів, на яких вінничани залишили свої привітання українським воїнам, серед яких найчастіші зустрічаються слова «Повертайтесь живими».

Теплі речі, багато продуктів харчування, печиво, листи та малюнки від школярів вирушили сьогодні в зону АТО

«Вже другий рік поспіль перед Новим роком, вся громада Вінниці збирає таку досить об’ємну допомогу нашим військовим, які будуть зустрічати Новий рік на Сході України. Олег Михайлович Парфілов, наш начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи разом з іншими волонтерами сьогодні від’їжджають і везуть цю допомогу. В цьому вантажі ті речі, які необхідні військовим, одяг, засоби гігієни, продукти харчування. Дуже багато дітей і людей різних категорій долучились до цієї справи. Вже зібрали разом на 3-4 таких самих гуманітарних вантажів, і ми будемо періодично відсилати все в зону АТО. Дуже важливо, що цього разу багато діточок малювали малюнки і залишали свої номери телефонів. В них є побажання, щоб наші хлопці військові їм передзвонили або СМС-ку відправили, що вони отримали їх малюнки. Квартальні комітети готували салати, докладали частинку свої душі, Юлія Вотчер разом із своїми волонтерами приготували біля двох тисяч пиріжків. Така різна ця допомога, і я думаю, це буде гарний подарунок перед Новим Роком і Різдвом хлопцям, які захищають свою країну на Сході», - сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Теплі речі, багато продуктів харчування, печиво, листи та малюнки від школярів вирушили сьогодні в зону АТО

Додатково

Список підприємств, установ та організацій, які брали участь у зборі гуманітарної допомоги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні проведення АТО

1. Благодійний фонд «Подільська громада»

2. Громадська організація «Мольфар» (Юлія Вотчер)

3. Громадська організація «Народний тил»

4. «Промінвестбанк»

5. Депутати та працівники міської ради

6. Населення та державні адміністрації Жмеринського, Немирівського, Тульчинського, Барського, Хмільникського, Гайсинського районів

7. Асоціація органів самоорганізації населення міста Вінниці

8. Учні і вихованці ЗОШ та ДНЗ міста

9. Студенти міста

10. КП «Вінницька транспортна компанія» та інші комунальні підприємства

11. ТОВ «Альфа-метрік»

12. ТОВ «АВІС-АКВА»

13. ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика»

14. ТОВ «АВІС»

15. ТОВ «Аграна Фрут Україна»

16. ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика»

17. ТОВ «Вінні-фрут»

18. ПрАТ «Вінницяпобутхім»

19. ПрАТ «Вінниця-млин»

20. ПрАТ «Вінницька макаронна фабрика»

21. ТОВ УВП «УТОГ»



Переглядів: 5728
Поширень: 0