День Святого Миколая та  Новий рік  - улюблені свята дітей, а особливо тих, у кого не має родини.  В святкові новорічні дні малюки загадують бажання, з нетерпінням  чекають подарунків, тому особливо важливо не зруйнувати мрії дітлахів та їх віру у чудеса. Саме тому ще п’ять років тому громадська організація "Розвиток.Розвиток" вирішила, що буде щороку у ці дні організовувати  соціально-благодійні проекти  спрямовані на підтримку дітей сиріт, дітей з обмеженими можливостями та дітей з багатодітних родин.

"Я щиро дякую  усім, хто підтримав та долучився до благодійної акції. Низький уклін небайдужим вінничанам за ваше добро та милосердя. Я дякую вам за довіру до громадської організації «Розвиток.Розвиток» та за віру в те, що ми разом з вами можемо робити добрі та гарні справи. Впевнена в тому , що завдяки щирим посмішкам, радісним поглядам від дітей ми отримали багато позитивних емоцій та заряду енергії для хороших справ на наступний рік" - говорить організатор акції голова ГО "Розвиток.Розвиток" Ірина Борзова.

Благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки" завершилась!

В рамках благодійної акції "Долоні дитини візьми в свої руки" протягом місяця  у торговому центрі «Sky Park» було розташоване символічне дерево дитячих мрій, на якому розміщувались фотографії  та «долоньки» діток,на яких малеча власноруч написала свої побажання Святому Миколаю.Кожен охочий мав можливість  вибрати  мрію дитини  та стати персонально помічником Св. Миколая. Загалом листи з побажаннями написало 28 дітей сиріт та чотири дитини з обмеженими можливостями. Приємністю було те, що в перші дні акції було розібрано всі долоньки найменших діток з Вороновицького дитячого будинку  "Родинний дім" а вже через два тижні від початку акції не залишилось долоньок  котрі могли б бути не виконані. Окрім того бажаючих долучитись було настільки багато, що долоньок дітей з бажаннями не усім вистачило, проте люди приносили іграшки, канцтовари, одяг для дітей, солодощі та фрукти. Саме тому діти отримали, навіть більше подарунків, ніж бажали.

Благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки" завершилась!

Отже, за результатом благодійної акції 28 дітей  з  Вороновицького дитячого будинку «Родинний дім» та   4 дитини  з обмеженими можливостями до Дня Святого Миколая отримали персональні подарунки.

19 грудня  діти приїхали до Вінниці,  для яких ми у Будинку офіцерів організували справжній святковий концерт "Крок до мрії". Розпочалось все з показу мод від дівчат з дитячого будинку «Родинний дім». Дівчата дефілювали , як справжні принцеси в дизайнерських сукнях від Оксани Демченко. Усіх дітей особисто привітав Уповноважений Президента України з прав  дитини  Микола Кулеба. Святий Миколай кожній дитині подарував омріянний подарунок. А мультяшні герої  створили веселу атмсферу дитинства.

До Нового року будуть передані подарунки дітям з обмеженими можливостями інвалідність яких пов’язана внаслідок аварі на ЧАЕС. Приємно те, що завдяки Андрію з м. Южний Одеської області,  Павленко Сергію з Вороновицького дитячого будинку, у якого великі проблеми зі слухом до Нового року для повноцінного життя встановлять слухові апарати. Філатов Максим завдяки туристичній фірмі "Бархат" 26 грудня відвідає дельфінарій. А Лащенко Дмитро, який більше всього мріє самостійно ходити у День Святого Миколая  отримав загадані ним фарби, пензлики, полотно та мольберт.  Всі діти від ТЦ «Sky Park»  отримали фрукти, печиво, соки, солодощі, а також  торт від Українського Діда Мороза Також вінничани передали 2500 грн. Ці гроші  будуть витрачені на лікування, забезпечення харчування та підгузками дітей позбавлених батьківської опіки, які знаходяться на лікуванні в центрі Матері та дитини. Також цим діткам до Нового року буде передано подарунки, солодощі, фрукти.

Благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки" завершилась!

Персональні подарунки отримали:

Павленко Сергій мріє мати сім‘ю, отримати гарну освіту, в майбутньому хоче стати будівельником. Святий Миколай подарував  Сергію омріяні ним гантелі. У ролі помічника Святого Миколая виступив Антон Бойдаченко!

Крім того, у Сергія є великі проблеми зі слухом, для повноцінного життя йому терміново був необхідний слуховий апарат. Андрій з міста Южний, Одеської області, який вирішив не афішувати своє прізвище,  допоміг Святому Миколаю придбати для Сергія два слухових апарати. Зараз їх програмують у клініці, і до нового року встановлять Сергію.

Кучерук Ольга – найбільше мріє ходити ногами, гарно бачити, а від Святого Миколая отримала бажану  енциклопедію про океан. а також книжки. Помічниками Святого Миколая виступили вінничани.

Філатов Максим мріє поїхати у дельфінарій. Туристична фірма «Бархат» подарувала Максиму та його батькам поїздку до дельфінарію. А від Святого Миколая Максим отримав фарби та пензлики для малювання. Помічниками Святого Миколая стали Анна Гаращук та Олена Іванова.

Філатова Вероніка  полюбляє малювати, мріє стати художником. Від Святого Миколая Вероніка  отримала  фарби, пензлики та полотно.  У ролі помічника Святого Миколая виступили департамент правової політики та якості Вінницької міської ради та вінничани.

Павленко Олександр ставить собі за мету – вирости хорошою людиною, мріє  бути з мамою, дуже хоче зустрітися з братами Кличко, Від Святого Миколая отримав бажану  новорічну кульку зі снігу, солодощі, а також іграшки. Помічниками Святого Миколая стали небайдужі вінничани.

16-річна Антісіна Євгенія мріє про сім‘ю, подорож до Львова, у майбутньому хоче працювати в СБУ, а від Святого Миколая отримала омріяний нею телефон. У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Антісіна Ірина – в майбутньому мріє стати співачкою, полюбляє вишивати, а від Святого Миколая отримала бажані кросівки  та лаки для нігтів. У ролі помічника Святого Миколая виступили департамент правової політики та якості Вінницької міської ради і вінничани.

Буйненко Ілля – в майбутньому хоче стати міліціонером, у свій день народження побувати в аквапарку. А від Святого Миколая отримав цукерки та іграшкове авто. У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Ванжула Максим – мріє поїхати додому, у майбутньому хоче стати футболістом, а від Святого Миколая отримав омріяні боксерські рукавички. У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Віттенбек Вікторія мріє відсвяткувати свій день народження у Макдональдсі, покататись на ковзанах, а у день Святого Миколая отримала бажані  прикраси, лак, шпильки для волосся, сумочку та шапку. У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Волоський Артем – полюбляє грати у футбол, мріє повернутися додому та з родиною відсвяткувати свій день народження, а від Святого Миколая отримав омріяне авто на пульту. У ролі помічника Святого Миколая виступила Тетяна Білошкурська.

Гаврилюк Вероніка – в майбутньому хоче стати перукарем, мріє побувати у Карпатах. Від Святого Миколая отримала лак для нігтів, прикраси та заколки для волосся. У ролі помічників Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Годовий Денис – від Святого Миколая  отримав омріяний  дитячий автомобіль на пульту. У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Горбунов Юрій – мріє бути завжди поряд з мамою і разом святкувати усі свята, особливо свій день народження. Від Святого Миколая отримав омріяні ним кросівки.  У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Дідух Олександр – мріє стати космонавтом та поїхати разом з Дідом Морозом на Північний полюс. Від Святого Миколая отримав омріяні  боксерські рукавиці. У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Заболотний Вадим - пише вірші, мріє отримати гарну освіту, у свій день народження хтів би відвідати Макдональс та пострибати на батутах, у День Святого Миколая очікував пачку зошитів та цукерки. Святий Миколай для Вадима підготував трошки більше подарунків. У ролі помічника Святого Миколая виступила редактор газети «Місто» Ірині Жук.

Благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки" завершилась!

Іванов Микола -  мріє стати боксером, особисто зустрітися з Олександром Усіком. А від Святого Миколая у подарунок отримав  скейтборд. Помічниками Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Іващенко Яна – мріє поїхати в аквапарк та на коток, у свій день народження мріє з‘їсти великий торт. А  від Святого Миколая отримала бажаний лак для нігтів та цукерки, а також сумку, шапку, шарф та все для твоєї краси. У ролі помічника Святого Миколая виступила редактор газети «Місто» Ірина Жук!

Літинський Богдан – в майбутньому мріє стати пожежником, на день народження хоче запросити усіх своїх друзів, Від Святого Миколая отримав бажані кросівки.  Помічником Святого Миколая  виступив депутат обласної ради Андрій Ковальов.

Назаренко Віктор – заповітна мрія мати сім‘ю, поїхати в Макдональс та аквапарк. Від Святого Миколая отримав  ролики. У ролі помічника Святого Миколая виступили працівники департаменту кадрової політики Вінницької міської ради.

Проценко Віталій та його брат Сергій – від Святого Миколая  отримали омріяний  скейтборд. У ролі помічника Святого Миколая виступили працівники департаменту кадрової політики Вінницької міської ради.

Сич Віталій – свій день народження мріє відсвяткувати з мамою, в майбутньому хоче стати кухарем, а від День Святого Миколая отримав у подарунок дитячий автомобіль на пульту. У ролі помічника Святого Миколая виступив небайдужий вінничанин Володимир.

Танасійчук Єлизавета (2011 р.н.) –  від Святого Миколая отримала у подарунок ляльку. У ролі помічника Святого Миколая виступили небайдужі вінничани.

Хацкевич Єва – від Святого Микола отримала ляльку. У ролі помічниці  Святого Миколая  виступила Тетяна Білошкурська.

Шевченко Маргарита – мріє отримати гарну освіту, мати власний будинок. Від Святого Миколая отримала  омріяні кросівки. Помічником Святого Миколая виступила Громадська організація «Гармонія».

Шевчук Богдан -  полюбляє грати у футбол, свій день народження мріє відсвяткувати в «Дитячій планеті», а від Святого Миколая мріяв отримати цукерки. Сьогодні Богданчик отримує у подарунок конструктор та пазли. У ролі помічників Святого Миколая виступила Сускова Наталія.   

Шепарська Анастасія (2009 р.н.) – отримує від Святого Миколая ляльку. У ролі помічника Святого Миколая виступила Тетяна Білошкурська.

Шиньковий Богдан (2010 р.н.) – від Святого Миколая отримає у подарунок конструктор та солодощі.  У ролі помічника Святого Миколая виступив Департамент житлового господарства Вінницької міської ради.

Протасевич Максим –мріє стати трактористом чи комбайнером, Святий Миколай дарує машинку на пульту. У ролі помічника Святого Миколая виступила депутат обласної ради Людмила Станіславенко.

Гаврилюк Ангеліна – Святий Миколай дарує Ангеліні ляльку. Знову Святому Миколаю допомогла Людмила Станіславенко.

Кужильна Христина -  Святий Миколай дарує шарф, сукню та лаки. Дякуємо нашим сердешним та небайдужим вінничанам.



Переглядів: 4093
Поширень: 0