Український Дід Мороз за одним з наймасштабніших проектів Укрпошти «Пошта Українського Діда Мороза» продовжує свою подорож містами України, яку розпочав 18 грудня на Київському Головпоштамті.

На своєму дідомобілі Дід Мороз вже відвідав і об’єднав багато міст України – Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця та Одеса. На шляху лишається ще 12 міст.

У всіх містах, які відвідує Дід Мороз, на святі з театралізованою шоу-програмою за участю казкових героїв присутні багато дітей, серед яких вихованці дитячих будинків, діти наших захисників і волонтерів. До кожного наступного міста головний герой зимових свят привозить послання від діточок з попереднього місця чарівного дійства. У таких листах – побажання щастя, миру, злагоди, удачі та любові.

Турне Українського Діда Мороза містами країни триває

Крім того, за участю дітей, Діда Мороза та його помічників, а також керівництва підприємства відбувається урочиста процедура спецпогашення«Власної марки» «Пошта Українського Діда Мороза».  

«Укрпошта рада вітати дітей з новорічними святами, а Український Дід Мороз в цьому дуже допомагає. З міста до міста, дітям від дітей він несе святкові листи з найтеплішими та найщирішими побажаннями, до яких приєднуються усі поштарі країни. Діти – це наше майбутнє, тому потрібно заохочувати їхнє прагнення до краси та віру в дива», – відзначає очільник Укрпошти Ігор Ткачук.

Турне Українського Діда Мороза містами країни триває

У кожному місті нашої країни, яке відвідує Український Дід Мороз за проектом Укрпошти, маленькі гості свята мають нагоду особисто поспілкуватися з головним зимовим героєм, посидіти у нього на колінах та загадати найпотаємніші бажання, а також отримати солодкі подарунки. Без уваги не лишається ніхто!

Турне Українського Діда Мороза містами країни триває

Окрім того, працює і поштова резиденція Діда Мороза, куди усі охочі можуть написати листа з проханнями та побажаннями (адреса для листування: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22). Наклеївши поштову марку на конверт, необхідно покласти листа в поштову скриньку або відправити його в одному з відділень Укрпошти по всій країні. На листи, де вказано зворотну адресу, поштові ельфи обов’язково дадуть відповідь.

Турне Українського Діда Мороза містами країни триває

Український Дід Мороз та Укрпошта ласкаво запрошують усіх дітлахів разом з батьками відвідати новорічні ялинки у Поштамтах українських міст та отримати незабутні враження на весь рік.



Переглядів: 3198
Поширень: 0