2 січня, у Вінниці, на Майдані Незалежності, незважаючи на відчутний мороз , стартував традиційний велопарад –вітання Дідів Морозів! Захід було організовано за підтримки Вінницької міської ради.

Біля сотні велосипедистів в яскравому новорічному вбранні проїхались по Європейській площі, до Центрального парку , а далі традиційно – вулицями міста.

Серед активних учасників , за кермом байка був і народний депутат-вінничанин Сергій Кудлаєнко, який щороку підтримує акцію.

«Велосипед – це спорт , здоров’я та найбільш екологічний вид транспорту. Популяризація велоспорту і здорового способу життя потрібна і благородна справа. Але головне, що дає щорічний велопарад - це відчуття радості та оптимізму від спілкування з активними, енергійними людьми, молоддю», - пояснив Сергій Кудлаєнко, - «адже під час таких зустрічей народжуються найкращі ідеї та проекти, з’являється справжнє взаєморозуміння і відчуття спільної мети».

Велопарад фінішував біля центральної ялинки, в ЦПКіВ ім.Горького. Сміливці-велосипедисти з радісними очима прибули до площі біля Літнього театру, поділилися враженнями від поїздки та відігрілися гарячим чаєм із смаколиками.

У Вінниці відбувся вело-парад Дідоморозів

«Сьогодні ми разом із учасниками заходу традиційно, привітали вінничан із Новим роком! Вінниця започаткувала вже багато гарних традицій і вело парад Дідів Морозів - одна з них. Всі ідеї, що пропагують здоровий спосіб життя, активність та добрі справи – будемо підтримувати обов’язково, адже радість, оптимізм та , головне, здоров’я - це те, чого я щиро бажаю всім вінничанам у Новому році!», - зазначив Сергій Кудлаєнко.

На завершення акції учасники вело параду були нагороджені подарунками та призами у номінаціях «Кращий Дід Мороз», «Краща Снігуронька» та « Найкраща креативна ідея».



Переглядів: 4013
Поширень: 0