В березні у Вінницькій області нагороджуватимуться кращі благодійники  регіонального конкурсу «Благодійна Вінниччина». Нагадаємо, що  Національний конкурс «Благодійна Україна – 2015» стартував 14 вересня 2015 року. У конкурсі можуть брати участь благодійники та волонтери, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року.

Звертаємо увагу майбутніх учасників конкурсу: всі заявки, що надходять з областей, де організовується регіональний конкурс, братимуть участь і в регіональному, і у Національному конкурсі «Благодійна Україна». Так, заявки від благодійників Вінниччини, – незалежно від того, надійдуть вони на адресу регіонального чи національного оргкомітету, – спочатку візьмуть участь у конкурсі «Благодійна Вінниччина», а потім будуть розглянуті конкурсною комісією на загальнонаціональному рівні.

Переможці конкурсу отримують найвищу благодійну нагороду України – бурштинових «Янголів добра».

 «Янголи Добра»  чекають на своїх благодійників!

Як взяти участь у конкурсі? Заявки на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Вінниччина» вже зараз можуть подавати доброчинні організації, волонтери, соціально відповідальний бізнес, фізичні особи-благодійники, які базуються і здійснюють свою діяльність у Вінницькій області.

Заявки встановленої форми подаються виключно в електронному вигляді на адреси: [email protected] та [email protected]. Форму конкурсної заявки можна отримати, надіславши запит на вказані електронні адреси, або на офіційному сайті конкурсу.

Останній термін подання заявок – 15 лютого 2016 року. Після цього розпочне роботу Регіональна конкурсна комісія. Про дату і місце проведення церемонії нагородження переможців організатори повідомлять додатково. Імена переможців стануть відомі у березні.

Головав оргкомітету Національного конкурсу «Благодійна Україна» Олександр Максимчук.

 «Янголи Добра»  чекають на своїх благодійників!

Регіональний оргкомітет  у Вінницькій області очолив директор МБФ Наталії Потопаєвої у Вінницькій області Дмитро Костирко; голова Наглядової ради регіонального конкурсу – голова ВОГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.

Регіональна конкурсна комісія також вже сформована. За умовами конкурсу, її повний склад не розголошується аж до церемонії нагородження.  Адже, головна мета конкурсу -  розвивати благодійництво, об’єднувати благодійників і тих, хто їх допомогу отримує.  І просто назвати та подякувати  персонально тим  людям, які  надають допомогу,та займаються благодійною діяльністю.



Переглядів: 3612
Поширень: 0