У центральній бібліотеці для дітей та юнацтва (просп. Космонавтів,63) нагородили переможців міського конкурсу дитячої творчості «Новорічно-різдвяний вернісаж». Цей проект близько місяця проводився у 17 структурних підрозділах Вінницької міської централізованої бібліотечної системи у рамках інтерактивного проекту «Майстерня Діда Мороза».

У конкурсі взяли участь 386 юних користувачів бібліотек та відвідувачів «Майстерень Діда Мороза» у двох вікових категоріях – від 6 до 11 років та від 12 до 15 років. Загалом на конкурс було представлено 115 творчих робіт юних вінничан у трьох номінаціях: «Сяйво ялинкових іграшок» (новорічно-різдвяна дитяча іграшка), «Новорічне вітання» (новорічно-різдвяна листівка), «Див зимових самоцвіти» (новорічно-різдвяна композиція), які передавали особливу енергетику та святкову атмосферу новорічно-різдвяних свят.

У центральній бібліотеці для дітей та юнацтва нагородили переможців конкурсу «Новорічно-різдвяний вернісаж»

70 кращих дитячих робіт було представлено на виставці-презентації у ЦБДЮ. 18 дітей за найкращі творчі роботи було нагороджено грамотами Вінницької міської ЦБС та подарунками. Окрім того, ще 9 творчих робіт конкурсантів було відзначено грамотами та подарунками від Діда Мороза, Снігуроньки та Чарівниці – Зими. Гран-прі конкурсу за створені власними руками найкращі ялинкові іграшки та новорічні композиції отримала Мороз Олена – читач центральної бібліотеки для дітей та юнацтва.

Окрім церемонії нагородження, всі присутні разом із Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими персонажами взяли участь у новорічній святковій дискотеці. У виконанні окремих виконавців та хору середніх класів Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» для них звучали новорічні пісні, колядки та щедрівки. Всі фіналісти конкурсу отримали подарункові набори цукерок.



Переглядів: 3902
Поширень: 0