Сьогодні Віктор Бронюк здійснив ювілейне купання!

Купатися на Водохрещення - традиція, якої лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк дотримується вже п’ятий рік поспіль. Артист радіє: ще жодного разу після цього не хворів. Навіть більше - бувало, що за кілька днів до цього мучила температура, та після купання організм швидко йшов на поправку.

- Ми з друзями купаємося у Вінниці на Вишенському озері рано-вранці - не пізніше сьомої години, коли вода ще прозора, а людей навкруги мало. Обов’язково беремо із собою чай у термосі - і відчувши радість від того, як твої п’яти прилипають до льоду, потім з піднесеним настроєм роз’їжджаємося у справах, - розповідає Віктор Бронюк. - Вважаю, купатися чи ні на Водохрещення - це особиста справа кожного. Я свого часу просто відчув таке бажання, таку потребу - і тепер це традиція, яка приносить мені задоволення. Впевнений, з часом до неї і мої діти долучаться. Син Даня вже цього року сильно просився, але через спалах грипу я вирішив сина з собою все-таки не брати.

Віктор Бронюк: «На Водохрещення купаюся вже п’ятий рік поспіль»

Цікаво, що купальний сезон цього року лідер «ТІК» відкрив задовго до Водохрещення. Під час відпочинку з родиною у Лапландії артист щовечора купався у відкритому басейні на вулиці, що діяв при спа-комплексі готелю. За компанію із татом діти теж залюбки почергово пірнали у контрастні басейни з холодною і гарячою водою. А от дружина Віктор Бронюка - Тетяна - після багатоденних вмовлянь на таку витівку наважилася лише в останній день.

Віктор Бронюк: «На Водохрещення купаюся вже п’ятий рік поспіль»

- Купатися в мороз насправді не так екстремально, як тоді, коли температура невелика, але дме сильний вітер і ллє дощ, - додає Віктор Бронюк. - Пам’ятаю, пару років тому на Водохрещення була саме така кепська погода - ото було справжнє випробування!



Переглядів: 5336
Поширень: 0