Сьогодні о 4.15 на перехресті вулиць Соборна та Театральна у м. Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Volkswagen Caddy» та «Chevrolet», в результаті якої одна людина загинула та двоє травмовані.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група поліції. За попередніми даними слідства, автомобіль таксі ««Chevrolet» виїжджав з вулиці Театральна на Соборну, по якій рухався в бік залізничного вокзалу «Volkswagen Caddy». Сталося зіткнення, в результаті якого найбільше постраждав «Volkswagen Caddy», від удару він перекинувся на дах.

Водій іномарки, 22-річний вінничанин, від отриманих ушкоджень загинув на місці пригоди, його пасажир, 1994 р.н., отримав важку травму – перелом основи черепа, забій головного мозку та госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні швидкої допомоги.

На Соборній у ДТП загинув 22-річний віничанин. Ще двоє у реанімації

З тілесними ушкодженнями у вигляді політравми, перелому ребер, доправлено до медичного закладу і 40-річного таксиста, який перебував за кермом «Chevrolet».

На Соборній у ДТП загинув 22-річний віничанин. Ще двоє у реанімації

Поліція з’ясовує причини та обставини аварії. Розпочато слідство за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція Вінниччини закликає водіїв та пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, адже від цього залежить збереження життя та здоров’я людей на дорозі.



Переглядів: 10084
Поширень: 0