До Дня Герба, який у Вінниці пройде в рамках Днів Європи, міська влада планує випустити спеціальні гроші – вінницькі євро. Про це повідомив начальник відділу у справах сім’ї, молоді та туризму міської ради Руслан Анфілов.

- Ми випустимо спеціальні флаєра – вінницькі євро, і вінничани зможуть проголосувати, - сказав Руслан Анфілов.

У Європі саме грішми люди засвідчують, сподобалась їм жива скульптура чи ні. Крім того, коли мім змінює позу або виконує рух – традиційно потрібно подякувати йому за це монеткою.

За словами Руслана Анфілова, наразі вже подано більше 40 заяв на участь у конкурсі живих скульптур. Також він повідомив, що на святі представлять „Памятник застывшей песне” (його представлять КВНщики на Фонтанній площі у парку), а школярі створять живі пам’ятники відомих європейських груп. Усіх таємниць пан Анфілов не розкриває. Інтригує, що на вже є заявки на пам’ятники Леніну та Наполеону. Втім, каже Руслан Анфілов, потрібно чекати сюрпризів, оскільки найталановитіші та найкреативніші пропозиції зазвичай надходять в останній момент.

Заявки на участь у конкурсі можна подавати до 5 травня. Креатором конкурсу живих скульптур у Вінниці виступив О. Нікітюк.


Переглядів: 3298
Поширень: 0