12-річний Вова Морозюк із Вінниччини своїми кулінарними шедеврами та прагненням стати всесвітньовідомим кухарем зворушив суддів ТБ-шоу «МайстерШеф. Діти».

Маленький кулінар Володимир Морозюк живе з мамою в селі Михайлівка Вінницького району. Тато хлопчика поїхав на заробітки в Нову Зеландію - він там ловить рибу. Саме тому Вова у всьому допомагає мамі. Він самостійно готує з 10-ти років, тож вирішив проявити себе як кулінар на «МастерШеф. Діти».

- У нас немає ресторанів і кафе, але я хочу довести, що в нас є талановиті діти. В селі немає умов для розвитку, саме тому я прийшов на «МайстерШеф. Діти». Я хочу відкрити хоча б маленьку шпаринку у своє майбутнє, - пояснює кулінар.

До числа учасників телешоу "МайстерШеф. Діти" потрапив вінничанин Вова Морозюк

Для кастингу Вова приготував картопляні палички з сиром і петрушкою під грибним соусом. Ектор Хіменес-Браво зауважив, що страва доволі проста, однак його дуже підкупило бажання хлопчика змінити своє життя.

До числа учасників телешоу "МайстерШеф. Діти" потрапив вінничанин Вова Морозюк

Інший член журі Тетяна Літвінова не змогла стримати сліз, а все тому, що хлопчик нагадав їй сина, якого теж звати Володимир. Тільки Микола Тищенко довго вагався, проте все ж сказав вінничанину «Так». Тож Вова Морозюк став учасником «Майстер шеф. Діти».



Переглядів: 5074
Поширень: 0