Майже три тонни гуманітарного вантажу із Вінниччини відправили на передову. Чергововий гостинець військовим повезли волонтери Андрій Нечепорук та Олександр Кривак, які у подібні відрядження їздять двічі на місяць.

Формували вантаж всім миром – підприємці, школярі, громадські та волонтерські організації.

«Їдемо до бійців в найгарячіші точки: в Шахту Бутовку, Опитне, Піски. Веземо теплий одяг, засоби гігієни, фрукти, овочі. Крім того, вінничани у рамках волонтерського проекту «Мольфар» передали на фронт борщові набори та 150 кілограм вареників. Роздаємо за принципом, кому що потрібно» - зауважив Олександр Кривак.

Майже три тонни гуманітарної допомоги відправили вінничани на Схід

Також, до формування вантажу долучилися і одинадцятикласники загальноосвітньої школи №4 міста Вінниці, які закупили для захисників три відра оселедців. Особливим подарунком для воїнів стануть дві ікони, які передав лікар-хірург із обласної дитячої лікарні та представниками обласної Ради.

Пальним для доставки вантажу на передову забезпечили облдержадміністрація та обласна Рада.

Майже три тонни гуманітарної допомоги відправили вінничани на Схід

«З початку року це вже другий подібний вантаж. Облдержадміністрація та обласна Рада постійно долучається до формування таких посилок. Наприклад, окремі управління та підрозділи ОДА щомісячно 5-10% перераховують від своєї зарплати на допомогу бійцям, купують необхідні речі. Співпрацюємо із громадськими організаціями, які допомагають безпосередньо продуктами харчування. Працівники комунального підприємства обласної Ради «Автобаза» ремонтують автомобілі та техніку зі Сходу. В даному напрямку будемо продовжувати та активізувати роботу», - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.



Переглядів: 2898
Поширень: 0