11 лютого у залі засідань міської ради з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав привітали вінницьких воїнів-афганців. Їм вручили грамоти, премії та пам’ятні медалі. Крім того, одному афганцю передали ключі від легкового автомобіля, який придбано коштом міського бюджету.

Відзначали афганців у мерії на початку засідання виконкому міської ради. Секретар міської ради Павло Яблонський та заступник міського голови Андрій Рева вручили воїнам-інтернаціоналістам грамоти, грошові премії та пам’ятні медалі «25 років виведення військ з Афганістану».

А одному з них, Олексію Слободяну, передали ключі від автомобіля. На жаль, через хворобу він не зміг особисто бути присутнім на зустрічі. Тому ключі від нової автівки отримувала його дружина Юлія.

Сьогодні вінничани-афганці отримали грамоти та грошові премії

«Ми вже були одружені, як чоловік потрапив в Афганістан. Довелося пережити дуже багато. Сьогодні у нас з чоловіком є два сини та двоє онуків – хлопчик та дівчинка. Щодо автомобіля, то ми дуже вдячні, адже він необхідний чоловікові – він багато пересувається по місту, раніше машини в родині не було», – каже Юлія Слободян.



Переглядів: 3408
Поширень: 0