- Ми мусимо виконати рішення суду, - прокоментував заступник міського голови Володимир Слишинський, - але від свого наміру не відмовимося - незаконна будівля має бути знесена.

Демонтаж незаконно побудованого шестиповерхового будинку у Вінниці почався 26 березня. 27 березня власник споруди В. Матусов написав розписку, у якій зобов\'язався за 10 днів власноруч почати роботи по демонтажу. Втім, свого зобов\'язання не виконав. Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та з\'язків з громадськістю міськради.


Начальник управління освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк зазначає, що самовільне будівництво не просто заважає школі, а є доволі небезпечним.

Будівництво почалося у 2002 році. На звернення адміністрації школи, яка в результаті цього захоплення позбулась частини спортмайданчика, двох цегляних будівель і території під трьома гаражами, - виконком міської ради одразу звернувся до суду з позовом про припинення будівництва, повідомляють в управлінні у справах ЗМІ та зв"язків з громадськістю.

У 2005 році Замостянський районний суд ухвалив рішення про знесення тоді ще недобудованої будівлі. Верховний Суд України залишив у силі рішення Замостянського суду.


Переглядів: 3907
Поширень: 0