З чергової ротації до рідних домівок повернулися семеро бійців спеціального підрозділу ДФС «Фантом». Без втрат і без поранень.

Не зважаючи на пізню годину – близько опівночі – співробітників зустрічав весь особовий склад податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області, рідні та близькі.

Вітаючи «Фантомівців», в.о. начальника ГУ ДФС у області Руслан Осмоловський відзначив: «Зустрічаємо вже третю ротацію, однак кожен раз відчуваю хвилювання і радість – із найбільш небезпечної точки країни усі повернулися живими та здоровими».

Про особливу небезпеку, надто в останній період, говорив і перший заступник начальника ГУ ДФС у області, який відповідає за роботу податкової міліції Віктор Сирватка. «Це ще більш переконливо говорить про мужність і патріотизм наших співробітників, які в такий час готові добровільно ставати на захист Батьківщини», - відзначив він.

Традиційно «Фантомівців» зустрічали хлібом, проте без солі – її вже встигли спробувати на буремному Сході. Бійці отримали Подяки від керівництва, квіти  та цінні подарунки.

Вінницькі бійці спецпідрозділу «Фантом» повернулися додому

Полковник податкової міліції Сергій Кавун, який до ротації очолював оперативне управління податкової міліції, зізнався, що без вагань змінив крісло керівника на казармений порядок.

 - В якийсь момент приймаєш для себе рішення – як офіцер, який приймав присягу на вірність Батьківщині, як керівник, який проводжав своїх підлеглих до зони АТО, як чоловік. Це в жодному випадку не геройський вчинок, не особистий подвиг – є бойові дії на рідній землі, і її треба захищати, - відзначив Сергій Кавун.

Нагадаємо, менше тижня тому до зони АТО на чергову ротацію вирушила група співробітників податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області. Загалом на сьогодні пройшли і проходять службу на Сході України 37 атестованих співробітників служби. Дехто із працівників пройшли декілька ротацій.



Переглядів: 2751
Поширень: 0