Молодята з Вінниці взяли участь у телешоу, яке транслюється на каналі «1+1». За його умовами, чотири наречені протягом місяця відвідують весілля інших учасниць і виставляють оцінки за  вишуканість весільної сукні, різноманітність меню, оригінальність місця проведення та оцінюють загальні враження від свята. У підсумку та дівчина, яка отримає найбільше балів від конкуренток, виграє  весільну мандрівку.

Ідеальна пара Яна та Михайло з Вінниці стали учасниками останнього випуску програми «Чотири весілля». Перед тим як зважитися на серйозний крок, молодята зустрічалися 9 років – це, між іншим, рекорд програми.  І більше того, примудрилися жодного разу в житті не посваритися.

Наречений  захоплюється автомобілями, а наречена за фахом лікар-ветеринар. Дівчина зізналася, що дуже любить тварин, проте щире ставлення до братів менших не завадило родзинкою меню зробити смажене поросятко на мангалі, куштувати яке інші учасниці спочатку відмовлялись. Серед іншого ексклюзиву – кування підкови на сімейне щастя у виконанні нареченого.

Саме весілля було витримано в європейському стилі, з чималою кількістю мережива на вбранні нареченої та золотистих кольорів у оформленні зали та навіть автівки  молодят. Весільний танець пара виконала на золотавій ковдрі, яку ведучий охрестив «золотистими вітрилами кохання».

Весілля вінницької пари на проекті «Чотири весілля» визнали найсмачнішим

Однак  «золотисте божевілля» не завадило трьом іншим учасницям -  Марині з Дніпропетровська, Тетяні з Херсону та Гузель із Києва назвати свято найсумнішим. Через брак розваг та конкурсів дівчатам довелося налягати на алкоголь.

У підсумку програми останнє місце зайняла учасниця Марина з Дніпропетровська – її козацьке весілля не припало до душі дівчатам через традиційність меню і брак комфорту.

Бронзу отримали вінницькі молодята із загальною кількістю балів 174. Дівчата скептично поставилися до сукні нареченої, назвавши її банальною, але позитивно відгукнулися про  меню – воно виявилося найсмачнішим серед трьох інших.

На другому місті опинилися столичні молодята з одруженням  у форматі «навколосвітньої подорожі». А перемогу здобуло морське весілля Тетяни та моряка Андрія з Херсону. Пара отримала  у підсумку 219 балів.

Вінничанка Яна, голосувавши за конкуренток, найвище оцінила саме свято Тетяни, запевнивши, що їй абсолютно не шкода віддавати, можливо, власну перемогу, адже  дівчина на те заслуговує . Однак після оголошення результатів Яна розплакалася, сказавши, що за Тетяну радіє, але насправді  конкуренція та заздрість інших учасниць позбавили вінничан шансів виграти весільну подорож до Іспанії. 



Переглядів: 9847
Поширень: 0