Вчора в зону проведення антитерористичної операції відбули бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця». Провести їх у нелегке відрядження прийшов голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, керівник вінницької поліції Антон Шевцов та його заступник Олександр Селеверстов.

Бійці батальйону змінять своїх колег, які вже півтора місяця несуть службу на Сході України.

Командир батальйону Руслан Мороз доповів про повну готовність бійців до від’їзду в зону АТО.

Голова ОДА Валерій Коровій подякував бійцям, які вже неодноразово були у бойових відрядженнях, за мужність та витримку, проявлені під час служби, та побажав правоохоронцям неушкодженими повернутися додому .

В свою чергу начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антон Шевцов дав настанови підлеглим, побажав їм успішного виконання поставлених завдань та пообіцяв усіляку підтримку батальйону.

Бійці спецбатальйону "Вінниця" вирушили у зону АТО

Підтримати хлопців перед виїздом прийшли рідні, друзі та колеги. За доброю традицією бійців благословив священник.

Батальйон особливого призначення «Вінниця», який тривалий час ніс службу з охорони громадського порядку в Попасній Луганської області, громада міста визнала найкращим підрозділом серед силових структур, що діяли на території району протягом минулого року. Бійці батальйону були чи не єдині, хто під час обстрілів міста надавав допомогу його жителям.

З початку проведення бойових дій на Сході України понад 2 тисячі працівників поліції виконали свій професійний обов’язок в зоні АТО.



Переглядів: 2792
Поширень: 0