Прокуратурою Вінницької області сьогодні завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно заступника начальника центру – начальника відділу з надання адміністративних послуг центру (прозорий офіс №1 Вишенька) Вінницької міської ради який підбурив особу до надання неправомірної вигоди та у подальшому шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами у розмірі 25 500 гривень.

Посадовець повідомив особі про необхідність передати вказані кошти до ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області за вчинення реєстраційних дій щодо оформлення у приватну власність двох земельних ділянок на території одного з районів області, однак у подальшому шахрайським шляхом заволодів ними.

Обвинувальний акт направлено до суду за ч. 1 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України, тобто підбурювання до закінченого замаху на надання службовій особі, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням службового становища та заволодіння чужим майном шляхом обману.



Переглядів: 4306
Поширень: 0