Поліцейські відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, задокументували злочинну діяльність 43-річної вінничанки, яка у власному помешканні влаштувала місце розпусти.

В серпні 2015 року працівниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми на одному із сайтів було виявлено інформацію, розміщену вінничанкою щодо надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

Протягом семи місяців поліцейські збирали інформацію, документували докази її злочинної діяльності. Під час санкціонованого судом обшуку в помешканні громадянки було задокументовано два факти надання сексуальних послуг за винагороду у 2400 грн.

Вінничанка влаштувала у своїй квартирі бордель.  Клієнтів шукала через Інтернет

Коли до помешкання прийшли поліцейські зловмисниця вела себе агресивно, кидалася на правоохоронців та намагалася завдати їм тілесних ушкоджень.

За словами начальника Відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Дмитра Іванченка, поліцейські вилучили грошові кошти, два згортки з порошкоподібною речовиною, схожою на амфітамін, пігулки білого кольору, які направлені на експертизу. Крім того під час обшуку вилучили журнал, в якому були зафіксовані прізвища та номера телефонів клієнтів, яким надавалися інтимні послуги за гроші з 2011 року.

Вінничанка влаштувала у своїй квартирі бордель.  Клієнтів шукала через Інтернет

Жінка проживала з дочкою, яка знала про злочинні заробітки матері.

За фактом створення та утримання місця розпусти відкрито кримінальне провадження відповідно до ст.302 КК України. Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.
Триває слідство.



Переглядів: 4880
Поширень: 0