Делегація з Вінниччини, яку очолили перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко та президент ГО «Вінницький клуб ділових людей» Надія Лисецька, відвідали одну з найбільших міжнародних сільськогосподарських виставок «AGROTECH 2016», яка проходить з 17 по 23 березня у м. Кельце (Республіка Польща).

До складу делегації увійшли 25 підприємців Вінниччини із різних галузей економіки, а також представники бізнесу Житомирської і Луганської областей. Загалом українська делегація складалася з 31особи.

За час візиту, з 17 по 20 березня відбулося багато зустрічей з польськими підприємцями, представниками місцевого самоврядування, європейськими та польськими фондами.

Вінничани побували на одній з найбільших міжнародних сільгоспвиставок «AGROTECH 2016» у Польщі

Делегати відвідали одну з найбільших міжнародних сільськогосподарських виставок «AGROTECH 2016», зустрілися з представниками Фундації CEASC, вивчили досвід створення і роботи Агенції регіонального розвитку, ознайомилися з Польською групою GREENEVO і Консультаційним центром розвитку сільського господарства. На завершення українська делегація зустрілася з Маршалком Свєнтокшиського воєводства – паном Адамом Ярубасом. Під час якої досягнуто ряд домовленостей про співпрацю між Вінницькою областю і Свєнтокшиським воєводством.

Вінничани побували на одній з найбільших міжнародних сільгоспвиставок «AGROTECH 2016» у Польщі

Поїздка першого заступника Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко та української делегації до Кельце стала важливим етапом у подальшому розвитку тісної співпраці між українськими і польськими підприємцями.



Переглядів: 3162
Поширень: 0