22 березня у Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області бійця добровольчого батальйону «Азов» Юрія Берегового нагородили медаллю «Захиснику Вітчизни».

Державну нагороду бійцю вручили голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій та т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос.

- За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі від імені Президента України хочу вручити Вам цю нагороду, - з такими словами звернувся до бійця голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Бійцю батальйону "Азов" Юрію Береговому вручили медаль "Захиснику Вітчизни"

Юрій Береговий один з перших, хто добровільно вирушив у зону проведення антитерористичної операції боронити нашу державу від ворога. Під час оборони Широкиного він потрапив під обстріли автоматичного гранатомету та отримав важкі мінно-вибухові поранення рук та ніг. Поранений Юрій був евакуйований у Дніпропетровськ, де в лікарні Мечникова проходив лікування. Усі довгі місяці, проведені у лікарні, поруч з ним була дружина.



Переглядів: 2832
Поширень: 0