Запрошуємо до участі у відкритій дискусії: Досвід посткомуністичної трансформації Чехії. Якими мають бути наступні кроки для України? Разом з двома високоповажними спікерами ми б хотіли обговорити те, що було зроблено в країнах Центральної та Східної Європи та, зокрема, в Республіці Чехія, для того, щоб подолати пострадянський спадок та якими мають бути кроки України на шляху до членства в Євросоюзі.

Проект #UkraineReforms стартував в листопаді 2014 року за ініціативи Центру Європейських Студій ім.Вілфреда Мартенса в партнерстві з Київською Школою Економіки, Реанімаційним Пакетом Реформ та Сильніші Разом.

14:20  -  14:30 - Реєстрація учасників
14:30 - 14:40 - Вступне слово Олександра Вондри, Директора Празького Центру Трансатлантичних Відносин в Інституті CEVRO, колишнього Міністра оборони і колишнього Міністра закордонних справ Республіки Чехія
14:40  -  15:20 - Панельна Дискусія.

Ольга Сало, Координаторка Програм Центру Досліджень Визвольного Руху, Експертка Реанімаційного Пакету Реформ

Олександр Вондра, Директор Празького Центру Трансатлантичних Відносин в Інституті CEVRO, колишній Міністр оборони і колишній Міністр закордонних справ Республіки Чехія.

Модеруватиме дискусію Любов Акуленко, Координатор кампанії Сильніші Разом, Виконавчий директор “Українського центру Європейської політики”.

15:20 - 15:30 - Сесія запитань та відповідей

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь ТУТ



Переглядів: 2312
Поширень: 0