Ще місяць, до 30 квітня включно, триватиме кастинг фестивалю краси і талантів «Міні Міс Вінниця 2016» та «Міні Модель Вінниця 2016», грандіозний фінал якого відбудеться 26 червня у залі театру ім.Садовського.

Тим, хто має сумніви - чи потрібна донечці велика сцена, варто познайомитись з історією Дар'ї  Журбенко. Вона – звичайна вінницька щколярка і водночас гордість нашої держави. Минулого року Даша стала «Міні Міс Вінниці», а згодом «Міні Міс Україна» та «Mini Miss World». Зараз вона разом з 9-ма українськими дітьми популяризує свою Батьківщину у Нідерландах задля підтримки Угоди про Асоціацію з ЄС. Уявіть лишень, як пишаються нею батьки, рідні та друзі! З-поміж мільйонів дітлахів, обрано їхню зірку!

Повторити успіх Дар’ї нині має шанс кожна вінничанка у віці від 6 до 15 років, яка пройде кастинг та буде відібрана до фіналу національним комітетом «Міні Міс Україна».

«Міні Міс Вінниця 2016» та «Міні Модель Вінниця 2016»: кастинг стартував!

Цьогоріч фестиваль стане доступнішим для талановитих дівчат з незаможних родин та сімей воїнів АТО. Аби підтримати обдарованих українок, реєстраційний внесок для них оплатять меценати.

Подати заявку та заповнити анкету учасниці можна в приміщенніШколи чемних дівчат «PRINCESS» за адресою м.Вінниця, вул. 600-річчя 17, ТРЦ Мегамолл, 2-й ярус, з 11.00 до 19.00 з вівторка до суботи (включно) або онлайн на офіційному сайті  «PRINCESS».

До заяви слід додати ксерокопію свідоцтва про народження, ксерокопію паспорта одного з батьків, дві професійні фотографії: портретну та у повний зріст.

Потрібно відправити на офіційну сторінку «PRINCESS» у соціальних мережах Вконтакті  або Фейсбуці:

  • відеозапис дефіле (для «Міні Модель Вінниці») чи відеозапис таланту тривалістю до 2-х хвилин (для «Міні Міс Вінниці»),
  • відеозапис з розповіддю про себе на тему «Моя квітуча та усміхнена Вінниця» у довільній формі до 30 секунд.

 Маєте ще запитання? Дзвоніть 098-55-00-855, 097-977-71-97.

Готові до дивовижного майбутнього? Реєструйтеся просто зараз!



Переглядів: 6666
Поширень: 0