2 квітня у Житомирі оперативники вінницької поліції затримали двох зловмисників, які шляхом сканування сигналізацій скоїли 5 крадіжок цінних речей з іномарок вінничан.

За підозрою у скоєнні ряду крадіжок з машин вінничан працівники карного розшуку у Житомирі затримали двох чоловіків. 27 та 37-річні кияни шляхом сканування сигналізації скоїли крадіжки грошей, планшетів, телефонів, документів та інших цінних речей з іномарок жителів Вінниці.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, у Вінниці правопорушники опинились проїздом. За кілька годин їхнього перебування у обласному центрі матеріальних збитків зазнали п’ятеро автовласників іномарок, четверо з них – жінки.

Під час затримання правопорушників у автомобілі «Део Ланос», на якому вони пересувалися, поліція вилучила частину з викрадених речей. Документи, жіночі сумки, гаманці злодії викинули по дорозі у лісопосадці.

Раніше затримані мали проблеми з законом, один з них відбував покарання за шахрайства. Під час перевірки з’ясувалося, що чоловіки причетні до аналогічних злочинів у столиці.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). За такі злочини правопорушникам загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.



Переглядів: 2868
Поширень: 0