Нещодавно у Києві відбувся Всеукраїнський чемпіонат бариста. Змагалися 28 найсильніших професіоналів України з різних міст. Вінницю представляла Наталя Кривошия, яка є тренером міської програми «Сервіс по-вінницьки». Жінка стала однієї з фіналісток чемпіонату.

Вже третій рік у Вінниці діє програма «Сервіс по-вінницьки» яка допомагає підняти рівень якості обслуговування вінничан та гостей міста у магазинах, готелях, кав’ярнях та ресторанах. А самим підприємцям – допомагає на базі міських закладів освіти професійного рівня підвищувати рівень кваліфікації їх персоналу.

У рамках цієї програми відбуваються навчання. Наприклад, практичне заняття по приготуванню морепродуктів, майстер-клас по мистецтву бариста.

«Майстер-класи проводять справжні професіонали. Так, Наталя Кривошия, яка працює у вінницькому закладі «Дім кави» нещодавно стала фіналісткою Всеукраїнського чемпіонату бариста. Змагатися з найсильнішими і війти в фінал – це вже перемога. Захід проводиться за правилами світового чемпіонату і є самим престижним серед всіх кавових змагань. За 15 хвилин учасник має презентувати свою кавову суміш, приготувати три четвірки напоїв: 4 еспресо, 4 капучино і 4 порції авторського напою. Головним суддею фіналу на даному Чемпіонаті був Майк Стрампф який є представником WCE (World Coffee Events) Канада Ванкувер», – розповіла заступник директора департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Людмила Перова.

Тренер програми «Сервіс по-вінницьки» Наталія Кривошия стала фіналісткою Всеукраїнського конкурсу бариста

Наталя Кривошия й надалі буде ділитися своїми професійними навиками з бажаючими навчатися професії бариста. «Дім кави», де працює Наталя, є партнером в реалізації заходів Програми якості обслуговування «Сервіс по-вінницьки», а також в проведенні аналогічних змагань у м. Вінниці.



Переглядів: 3424
Поширень: 0