Вінниччина розпочала виконувати завдання на другий квартал щодо поставки бажаючих на військову службу за контрактом до навчальних центрів ЗСУ. Про це повідомили у Вінницькому обласному військовому комісаріаті.

Так, вчора з обласного військкомату відбулася відправка 105 майбутніх військових до навчальних центрів, які дислокуються у Десні та Василькові.

Більше сотні майбутніх контрактників з Вінниччини відправили до навчальних центрів. Серед них - 12 жінок

Серед вінничан, які відбули на бойовий вишкіл, - 12 жінок.

Військкомати продовжують набір на військову службу за контрактом. За три місяці обласний військкомат має відібрати на службу за контрактом 700 осіб, таке завдання на другий квартал.

У попередньому кварталі найбільше вінничан відправляли в Старичі Львівської області у 184-й навчальний центр, де готують спеціалістів для підрозділів сухопутних військ: піхота, командири відділень, наводчики-оператори, артилерія і танкісти. За рахунок того, що контрактникам підняли заробітну плату, бажаючих служити побільшало, але відбір став більш жорсткий.

Більше сотні майбутніх контрактників з Вінниччини відправили до навчальних центрів. Серед них - 12 жінок

Спочатку військкомат перевіряє кандидатів, потім - військова частина. Через проблеми із здоров’ям або законом 10% охочих поповнити лави українського війська не проходять відбір ще у військкоматах.

У першому кварталі Вінниччина виконала план на 83%, уклали військовий контракт 686 вінничан, з них 70 жінок.



Переглядів: 3119
Поширень: 0