16 квітня відбулася церемонія нагородження кращих працівників карного розшуку поліції Вінниччини. В урочистих заходах з нагоди професійного свята взяли участь голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, заступник міського голови Сергій Тимощук, керівництво вінницької поліції, ветерани розшуку.

Під час урочистостей керівник обласної поліції Юрій Педос наголосив, що працівники кримінальної поліції та, зокрема, карного розшуку, перебувають на передовій боротьби зі злочинністю і на їх плечах лежить відповідальне завдання забезпечення безпеки жителів Вінниччини.

Працівників карного розшуку привітали із професійним святом

Він зазначив, що професійне ядро кримінальної поліції складають розшуковці, які мають великий досвід роботи, за якими – розкриття багатьох резонансних злочинів. І дуже важливо, аби за допомогою таких професіоналів молоді поліцейські, які щойно закінчили навчальні заклади, перейняли цей досвід. Юрій Педос побажав, аби в нелегкий час реформ, становлення нової української поліції, вінницькі розшуковці так само гідно і професійно виконували свої завдання, щоб їм не зраджувало везіння.

Присутні на урочистостях вшанували хвилиною мовчання усіх розшуковців, які загинули під час виконання завдань по боротьбі зі злочинністю.

В свою чергу, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, подякував поліцейським за службу, побажав здоров’я, натхнення, віри, підтримки і довіри людей.

Працівників карного розшуку привітали із професійним святом

Він зазначив, що саме на кримінальну поліції покладаються великі надії по забезпеченню безпеки громадян: – Ви знаєте ціну життя і розумієте, що таке кримінал, під що він може маскуватися в сьогоднішніх умовах і як йому протидіяти.

До привітань оперативників та ветеранів розшуку приєднався заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук, який побажав успішного виконання завдань та благополуччя.

Працівників карного розшуку привітали із професійним святом

Заступник начальника ГУНП, керівник кримінальної поліції Вінниччини Олександр Глянько, який більше двадцяти років пропрацював в підрозділах карного розшуку, вітаючи колег, наголосив, що розшук – це образ життя. І лише той, хто живе цією справою, вболіває за неї, радіє кожному позитивному результату і переживає за кожну невдачу, може досягти успіху.

Працівників карного розшуку привітали із професійним святом

Кращих працівників карного розшуку з обласного управління поліції та оперативників районних підрозділів заохотили правами Міністра внутрішніх справ, вручили подяки від керівництва обласної поліції та влади.



Переглядів: 5488
Поширень: 0