Позмагатись за звання кращого і отримати грошову винагороду за призові місця було запропоновано усім вінничанам, які мешкають у багатоповерхових будинках. Переможці визначались у 3 номінаціях: «Будинок зразкового утримання», «Під’їзд зразкового утримання» та «Найкраща прибудинкова територія». Спеціально створена комісія у складі представників різних управлінь і відділів міської ради під головуванням заступника міського голови Володимира Кістіона приймала матеріали до 15 листопада. Потім вони опрацьовувались. В окремих випадках, під час перевірки документів від учасників, комісія виявляла невідповідність поданої інформації і фотоматеріалів до реального стану житлових комплексів. Такі матеріали автоматично не допускались до конкурсу.

У номінації «Будинок зразкового утримання» перше місце посіла багатоповерхівка з адресою вул. Острозького, 39, друге місце виборов будинок № 15 по вул. Стельмаха, третє – будинок, який має адресу вул. 600-річчя, 20.

У номінації «Найкраща прибудинкова територія» переможцями стали мешканці, які проживають у будинку №39 по вул. Ф. Кона, друге місце посів будинок за адресою вул. Юності, 19 і третє – багатоповерхівка під № 16а по вул. Пирогова.

Визначено переможців і у номінації «Під’їзд зразкового утримання». У ній було найбільше конкурсантів. Перемогу виборов під’їзд №4 у будинку по вул. Зодчих, 34. Друге місце посів під’їзд №5 в будинку №71 по вул. Фрунзе. Третє місце - під’їзд №2 будинку за адресою вул. Понєдєліна, 23.

Усі призери конкурсу отримають грошові винагороди. Переможці у номінаціях «Під’їзд зразкового утримання» та «Найкраща прибудинкова територія» - по 2000 грн., за другі місця по 1000 грн. Хто посів третє місце, матиме по 500 грн. Дещо більші грошові винагороди для призерів у номінації «Будинок зразкового утримання». Переможці отримають 3000 грн., за друге місце – 2000 грн. і за третє – 1000 грн. У наступному році такий конкурс буде знову оголошено. У ньому зможуть взяти участь усі бажаючі, хто вважає, що їхній житловий комплекс дійсно зразкового утримання.


Переглядів: 3403
Поширень: 0